1975 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Με το Ε.Μ.Π έχει μιλήσει κανείς σήμερα? θα συμμετέχει τελικά ?
kat2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 στο ΕΜΠ μου βγηκε ο τηλεφωνητής το πρωί που λέει να συμπληρώσουμε τη φόρμα που έχουν στο site... στο ιεκεμ ήταν κατεβασμένα τα τηλ... και σε ένα άλλο που πηρα δεν ξέραν να μου πουν για το κόστος...από δευτέρα.... 2
1975 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 (edited) Σε πιο ακριβως σημείο στο site βρίσκεται η φόρμα? Μόλις διάβασα ότι η αίτηση πρέπει να γίνει στο ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ και μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία με τους εκαιδευτικούς φορείς θα ανακοινωθεί το κόστος των μαθημάτων. Edited Δεκέμβριος 3 , 2011 by 1975
lazaros Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Στο ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ έχει αναρτηθεί η αίτηση στην αρχική σελίδα του site.
1975 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 εάν κάνουμε την αίτηση στο ιεκεμ τεε θα πρέπει βνα παρακολουθήσουμε εκεί μαθήματα ή θα μπορούμε να επιλέξουμε άλλο φορέα? δεν το έχω καταλάβει αυτό!
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Απο τη στιγμη που ακομα δεν ξερουμε καν ποτε θα διενεργηθουν οι εξετασεις, εγω θα περιμενω λιγο ακομα ωσπου να πεσουν οι τιμες των σεμιναριων....
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα