giwrgos1919 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 Μanolis ειναι λιγο μπερδεμενο το θεμα..... εγω θα το δηλωσω ως βοηθητικο χωρο λογω του υψους 2,30 < 2,40 και ελπιζω να μην αντιμετωπισω καποιο προβλημα στην ηλεκτροδοτηση.Θελω να πιστευω πως η ΔΕΗ δε θα μου δημιουργησει καποιο προβλημα....στην περιπτωση που αρνηθει να το συνδεσει με το δικτυο μπορω να υποβαλλω ξανα τη δηλωση, δηλωνοντας το χωρο μετα ως κυριο χωρο ? ( με τις αντιστοιχες προσαρμογες του προστιμου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Η ΔΕΗ περιμένει ακόμα διευκρινίσεις σχετικά με τη ρευματοδότηση των βοηθητικών χώρων και δεν προχωράει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosgs Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 Ξέρει κανείς αν έρχεται ελεγκτής δόμησης στις ηλεκτροδοτήσεις αυθαιρέτων? Υπάρχει διαφορά στην τακτοποίηση από την νομιμοποίηση σε αυτό το θέμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Δεν έρχεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doraP Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2012 Καλημέρα σε όλους, αναζητώντας κι εγώ για το ίδιο θέμα τα απαραιτηταδικαιολογητικά, βρήκα στο dei.gr τα εξής: προηγουμένως είχα πάρει τηλ. και μου είπαν ασφαλώς τα ίδια. http://www.deddie.gr/Default.aspx?id=59003&nt=18&lang=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavros-a Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Μήπως ξέρει κανείς τί πρέπει να γράφει η Τεχνική Εκθεση του Μηχανικού για εργοταξιακό ρεύμα σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή που έχει υπαχθεί το νόμο 4010; Εκεί δηλαδή που μέχρι τώρα γράφαμε: "Το περιτύπωμα της οικοδομής έχει τοποθετηθεί ορθά όπως αναφέρεται στο διάγραμμα κάλυψης.", με τί θα πρέπει να το ανικαταστήσουμε; Υπάρχει κάποια σχετική εγκύκλιος ή οδηγία; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kontegr Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 stavros-a Μήπως εννοείς για μόνιμο??? γιατί στο εργοταξιακό δε νομίζω ότι χρειάζεται καμιά τεχνική έκθεση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolosg Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 κανένα νέο για την ηλεκτροδότηση χώρων που δηλώθηκαν με βοηθητικό συντελεστή?(ημιυπόγεια αυτοτελή διαμερίσματα και σοφίτες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yannisk72 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 Την εγκ. 1/2012 την έχετε διαβάσει? Εκεί μου φαίνεται τα λέει όλα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
STAVION Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Παιδια προσοχή ! Το αυθαίρετο πρέπει να δηλώνεται ως κύρια χρήση . Οχι βοηθητική. Το αντιμετώπισα στη αρμόδια ΔΕΗ για τα Βίλια Αττικής . Ρωτήστε πριν προσπαθήσετε να εξασφαλίσετε την έκπτωση 0,50 του βοηθητικού στον πελάτη σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα