Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μanolis ειναι λιγο μπερδεμενο το θεμα..... εγω θα το δηλωσω ως βοηθητικο χωρο λογω του υψους 2,30 < 2,40 και ελπιζω να μην αντιμετωπισω καποιο προβλημα στην ηλεκτροδοτηση.Θελω να πιστευω πως η ΔΕΗ δε θα μου δημιουργησει καποιο προβλημα....στην περιπτωση που αρνηθει να το συνδεσει με το δικτυο μπορω να υποβαλλω ξανα τη δηλωση, δηλωνοντας το χωρο μετα ως κυριο χωρο ? ( με τις αντιστοιχες προσαρμογες του προστιμου)

Δημοσιεύτηκε

Η ΔΕΗ περιμένει ακόμα διευκρινίσεις σχετικά με τη ρευματοδότηση των βοηθητικών χώρων και δεν προχωράει!

• 2 months later...
Δημοσιεύτηκε

Ξέρει κανείς αν έρχεται ελεγκτής δόμησης στις ηλεκτροδοτήσεις αυθαιρέτων? Υπάρχει διαφορά στην τακτοποίηση από την νομιμοποίηση σε αυτό το θέμα?

• 4 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σε όλους,

αναζητώντας κι εγώ για το ίδιο θέμα τα απαραιτηταδικαιολογητικά, βρήκα στο dei.gr τα εξής:

προηγουμένως είχα πάρει τηλ. και μου είπαν ασφαλώς τα ίδια.

http://www.deddie.gr/Default.aspx?id=59003&nt=18&lang=1

Δημοσιεύτηκε

Μήπως ξέρει κανείς τί πρέπει να γράφει η Τεχνική Εκθεση του Μηχανικού για εργοταξιακό ρεύμα σε

νεοαναγειρόμενη οικοδομή που έχει υπαχθεί το νόμο 4010; Εκεί δηλαδή που μέχρι τώρα γράφαμε:

"Το περιτύπωμα της οικοδομής έχει τοποθετηθεί ορθά όπως αναφέρεται στο διάγραμμα κάλυψης.", με τί θα πρέπει να το ανικαταστήσουμε;

Υπάρχει κάποια σχετική εγκύκλιος ή οδηγία; Ευχαριστώ.

Δημοσιεύτηκε
stavros-a Μήπως εννοείς για μόνιμο??? γιατί στο εργοταξιακό δε νομίζω ότι χρειάζεται καμιά τεχνική έκθεση...
Δημοσιεύτηκε

κανένα νέο για την ηλεκτροδότηση χώρων που δηλώθηκαν με βοηθητικό συντελεστή?(ημιυπόγεια αυτοτελή διαμερίσματα και σοφίτες)

Δημοσιεύτηκε

Την εγκ. 1/2012 την έχετε διαβάσει? Εκεί μου φαίνεται τα λέει όλα.....

• 4 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Παιδια προσοχή ! Το αυθαίρετο πρέπει να δηλώνεται ως κύρια χρήση . Οχι βοηθητική. Το αντιμετώπισα στη αρμόδια ΔΕΗ για τα Βίλια Αττικής . Ρωτήστε πριν προσπαθήσετε να εξασφαλίσετε την έκπτωση 0,50 του βοηθητικού στον πελάτη σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.