Clemenza Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Μια ερωτηση: Πελατης μου περαιωσε με τον 4014. Η δηλωση 4014 (το 5σελιδο) λεει πχ. 80μ2 επειδη εχουν γινει πολλα φυλλα καταγραφης (πχ. 1 φυλλο αφορουσε μονο πλαγιες αποστασεις), ενω τα πραγματικα "αυθαιρετα μ2" ειναι 40μ2 Η ΔΕΗ δεν δεχεται να του ηλεκτροδοτησει 40μ2 γιατι λεει οτι το χαρτι που εκδιδει το ηλεκτρονικο συστημα του 4014 = 80μ2... Τι κανουμε σ'αυτη την περιπτωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 (edited) Να καθήσουν να διαβάσουν τα φύλλα καταγραφής του 5-σελιδου. Edited Σεπτέμβριος 2 , 2013 by Thodoris4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Γκρινιάζουμε, μέχρι να το καταλάβουν..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clemenza Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Ο υπαλληλος ειπε "εγω δεν ειμαι μηχανικος". "Αλλοι μου φερνουν χαρτι με "σωστα" τετραγωνικα"... (οτι και καλα συμπιπτουν...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 (edited) Γράψε στην υ.δ του ιδιοκτήτη ότι τα τ.μ ... αυτοτελούς προς ηλ/ση χώρου αντιστοιχούν ή καλύτερα συμπίπτουν στην ...τάδε παράγραφο της δήλωσης Ν 4014 Edited Σεπτέμβριος 2 , 2013 by ΚΑΝΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clemenza Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Λυσεις με Υ.Δ προτεινα πολλες κι εγω, αλλα δεν δεχεται! Σας εκανα την ερωτηση για να δω μηπως μου εχει διαφυγει καποιο εγγραφο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα