Alsterwasser Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2011 Κάτι ακόμα: Όταν λέει στην εγκύκλιο 13 οτι "Σημειώνεται αθροιστικά ο αριθμός (το πλήθος) των κτιριολογικών /πολεοδομικών παραβάσεων" για όσα υπάγωνται στον αναλυτικό τι καταλαβαίνετε? Δηλαδή αν εχω 5 διαφορετικούς εξώστες με υπερβάσεις και στους 5 θα αθροίσω τα τετραγωνικά τους και θα βγάλω αναλυτικό για το άθροισμα ή θα είναι 5 εξώστες Χ 500 Ευρώ?
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2011 Εγω ξαναρωταω..... Κλεισμενο μπαλκονι πανω απο πρασια τακτοποιειται...?
architect_duth Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2011 Λογικά πρασιά εννοείς μεταξύ Ο.Γ και Ρ.Γ, έτσι? Αυτό ναι, τακτοποιείται. Εάν είναι όμως κλειμένος εξώστης έξω από τη Ρ.Γ. τότε ΔΕΝ τακτοποιείται! *Δες όμως και για ιδεατό στερεό!
Alsterwasser Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2011 Εγω ξαναρωταω..... Κλεισμενο μπαλκονι πανω απο πρασια τακτοποιειται...? θεωρώ πως ναι.Η πρασιά αποτελεί κοινόχρηστο χώρο του οικοπέδου και οχι της περιοχής.Απλά έχεις και παραβίαση πρασιάς κ ίσως και κάλυψης. Το θέμα είναι πάει σαν κύριος χώρος ή βοηθητικός? Φίλε ιταλέ για αυτό που ρώτησα εγω τι λες?
thanasis_veto Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2011 Λογικά πρασιά εννοείς μεταξύ Ο.Γ και Ρ.Γ, έτσι? Αυτό ναι, τακτοποιείται. Εάν είναι όμως κλειμένος εξώστης έξω από τη Ρ.Γ. τότε ΔΕΝ τακτοποιείται! *Δες όμως και για ιδεατό στερεό! Και αν υπάρχει τμήμα κατοικίας εκτός ρυμοτομικής περίπου 1 μ; Προφανώς χωρίς ο.α.
thanasis_veto Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2011 Κάτι ακόμα: Όταν λέει στην εγκύκλιο 13 οτι "Σημειώνεται αθροιστικά ο αριθμός (το πλήθος) των κτιριολογικών /πολεοδομικών παραβάσεων" για όσα υπάγωνται στον αναλυτικό τι καταλαβαίνετε? Δηλαδή αν εχω 5 διαφορετικούς εξώστες με υπερβάσεις και στους 5 θα αθροίσω τα τετραγωνικά τους και θα βγάλω αναλυτικό για το άθροισμα ή θα είναι 5 εξώστες Χ 500 Ευρώ? Αναλυτικό για το άθροισμα όχι όμως μόνο των τετραγωνικών αλλά και όλων των επιμέρους στοιχείων. Η αλλιώς κάνεις 5 αναλυτικούς τους προσθέτεις και το αποτέλεσμα/5000..
architect_duth Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2011 Και αν υπάρχει τμήμα κατοικίας εκτός ρυμοτομικής περίπου 1 μ; Προφανώς χωρίς ο.α. Προφανώς θεωρείται τμήμα σε κοινόχρηστο χώρο πόλης, οπότε και δεν τακτοποιείται!
thanasis_veto Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2011 Προφανώς θεωρείται τμήμα σε κοινόχρηστο χώρο πόλης, οπότε και δεν τακτοποιείται! Μόνο το τμήμα εκτός ή όλη η κατοικία δεν τακτοποιείται;
architect_duth Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2011 Χμμμ.... μάλλον μόνο το τμήμα δεν τακτοποιείται. Τα υπόλοιπα μάλλον τακτοποιούνται.
thanasis_veto Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2011 Χμμμ.... μάλλον μόνο το τμήμα δεν τακτοποιείται. Τα υπόλοιπα μάλλον τακτοποιούνται. Πως γίνεται όμως να τακτοποιήσω το υπόλοιπο σπίτι αφού η ρυμοτομία τέμνει μέρος ενός δωματίου για παράδειγμα ή το σαλόνι κατά 1 μ; Συμβαδίζει αυτό με τον νόμο; Και τι βεβαίωση να του δώσεις μετά; Μόνο για το εντός ρυμοτομίας;
Recommended Posts