ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Καλημέρα και σε σένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xekolla Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 καταρχην ζητω συγνωμη,ειναι μεσα στο προκηπιο μερος του στεγαστρου, οχι στο Δ οπως εκ παραδρομης γραφτηκε, με αυτον τον νομο εχουμε χασει τα μυαλα μας........ ιασονα κ εμενα λογικο μου φαινετε αυτο που μου λες ,αλλα το θεμα ειναι οτι ο πελατης μου θελει να υπαχθει στον νομο, κ μετα θελει βεβαιωση νομιμοτητας για να πουλησει το ακινητο(γκαραζ αυτοκινητων). απο τα 200τ.μ που ειναι το στεγαστρο, τα 50τμ ειναι μεσα στο προκηπιο.κατι μου λεει οτι η βεβαιωση νομιμοτητας θα ειναι ανακριβης καθως θα υπαρχει παραβιαση προκηπιου χωρις να εχει δηλωθει,εχω αδικο?ή μηπως το σκεφτομαι περισσοτερο απο οσο πρεπει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Ναι, νομίζω ότι το σκέφτεσαι περισσότερο από όσο πρέπει. Το στέγαστρο θα έχει ρυθμιστεί με αναλυτικό και θα έχει εξοφληθεί το "πρόστιμο που του αναλογεί". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Georgiou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 «2. Οι ημιϋπαίθριοι χώροι υπολογίζονται με αναλυτικό προϋπολογισμό και οι υπόλοιπες κατασκευές δεν θεωρούνται αυθαίρετες, εφ’ όσον δεν παραβιάζουν τις σχετικές διατάξεις, ενώ τα καθ’ υπέρβαση αυτών τμήματα υπολογίζονται με αναλυτικό προϋπολογισμό» Τελικά τα ανοιχτά στέγαστρα που κατασκευάστηκαν πριν το νόμο που δημιουργούσε τους Η/Υ, σε ακίνητα χωρίς οικ. άδεια, τα υπολογίζετε στο πρόστιμο ή όχι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontifikas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Τελικα με τα στεγαστρα τι κανουμε πως τα υπολογιζουμε .....συναδελφος σημερα μου ειπε οτι πηγε απο το τεε και του ειπανε τετοιες κατασκευες ολες με αναλυτικο....και δεν ειναι ο μονος μου το εχουν και αλλοι Εγω για παραδειγμα εχω περιπτωση υπαιθριου κεντρου διασκεδασης που εχει νομιμη αδεια για υποστεγο μεταλλικο με επικαλυψη απο λαμαρινες 200 τ.μ. και για περγκολα μεταλλικη (στην οποια εχει γινει και στατικη μελετη) 280 τ.μ. κατ'επεκταση του υποστεγου .Ο ιδιοκτητης εχει σκεπασει την περγκολα με λαμαρινες ....εγω πως να υπολογισω το προστιμο μια ς τεοιας κατασκευης 1) με αναλυτικο...? οποτε φθηνα για τον πελατη 2) ή με υπερβαση δομησης και αν με υπερβαση πως βοηθητρικο χωρο ή υπηρεσιες...? Εχουμε γινει μπαχαλο με τα στεγαστρα...κι οχι μονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 (edited) Σου απάντησα για το θέμα αυτό σε άλλο post. Edited Μάρτιος 8 , 2012 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontifikas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 ναι το ειδα κατα λαθος το εβαλα σε δυο post Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julius Caesar Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2012 (edited) Υπάρχει κάτι νεότερο με κιόσκια (ανοιχτό από όλες τις πλευρές) και περιφράξεις σε μη οικοδομήσιμα αγροτεμάχια; (Ε<4 τ.μ.); Υπολογίζονται με αναλυτικό προϋπολογισμό ή θεωρείται ότι δεν παραβιάζει κάλυψη/δόμηση/ύψος; Γιατί όπως καταλαβαίνω από Ε/Α Στ7, δεν υπολογίζονται καθόλου στο πρόστιμο. Edited Μάρτιος 11 , 2012 by Julius Caesar Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontifikas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 Υποστεγο ανοιχτο απο την μια πελυρα, απο μεταλλικο σκελετο με επικαλυψη απο λαμαρινα και Ε=200 τ.μ. . Οι αλλες τρεις πλευρες ειναι καλυμμενες με πανελ και χρησιμοποιειται ως χωρος αποθηκευσης γεωργικων προιοντων , να το δηλωσω με αναλυτικο προυπολογισμο ή με υπερβαση δομησης ....? Ποια ειναι η γνωμη σας ? τα προστιμα ειναι δυσαναλογα στις δυο περιπτωσεις Απο αντιστοιχη περιπου ερωτηση στο ΤΕΕ αλλα για στεγαστρο ανοιχτο απο ολες τις πλευρες Ε= 300 τ.μ. μου ειπανε με αναλυτικο ορθα και κοφτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kontegr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 Προσωπικά θα επέμενα να βγάλει τα πάνελ από ακόμα δύο πλευρές (τις μικρότερες) ωστε να του το δηλώσω με αναλυτικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα