dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί δεν κατάφερα να βρω απάντηση και δεν έχω κατασταλάξει. Αν έχει απαντηθεί, παρακαλώ συγχωρέστε με. Όταν έχουμε μια οικοδομή που έχει κατασκευαστεί ακριβώς όπως στα σχέδια, αλλά έχει μετακινηθεί συνολικά, παραβιάζοντας το Δ, τι πρέπει να κάνουμε; Πώς συμπληρώνουμε το φύλλο καταγραφής; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stahlex Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί δεν κατάφερα να βρω απάντηση και δεν έχω κατασταλάξει. Αν έχει απαντηθεί, παρακαλώ συγχωρέστε με. Όταν έχουμε μια οικοδομή που έχει κατασκευαστεί ακριβώς όπως στα σχέδια, αλλά έχει μετακινηθεί συνολικά, παραβιάζοντας το Δ, τι πρέπει να κάνουμε; Πώς συμπληρώνουμε το φύλλο καταγραφής; υπερβαση δομησης για το εμβαδον εντος Δ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση! Και από πού προκύπτει αυτό; Ο πελάτης είναι δικηγόρος και θέλει αιτιολόγηση για ό,τι κάνω και ό,τι υπολογίζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stahlex Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Προκυπτει απο το οτι υπαρχει αυθαιρεσια ως προς προς την τηρηση των πλαγιων αποστασεων βασει των ορων δομησης του οικοπεδου-αγροτεμαχιου. Ειναι πολεοδομικη παραβαση και πρεπει να τακτοποιηθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Γιατί βάζω μόνο τα τετραγωνικά που είναι εντός του Δ κι όχι όλη την οικοδομή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stahlex Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Γιατι το λεει ο Ν4014.Γιατι πληρωνεις αυτη την παραβαση γι αυτο το εμβαδον Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Δυστυχως δεν ειναι ετσι τα πραγματα... Υπαρχει απαντηση της ΔΟΚΚ που λεει το εξης.. Βαζεις το περιγραμμα της ΟΑ, βαζεις το υφισταμενο περιγραμμα και οτι ειναι εκτος του πρωτου περιγραμματος ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ.... Δεν εχω την απαντηση αλλα θα προσπαθησω να την βρω... (Μιλαμε παντα για περιπτωσεις που η ΟΑ εχει κλεισει..) stahlex μην βιαστεις να αντιδρασεις, για να το λεω κατι ξερω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stahlex Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Αλλαγη θεσης του κτισματος εντος του γηπεδου ακομη και αν δεν παραβιαζει τις πλαγιες αποστασεις δεν απαιτει καν αναθεωρηση αδειας. Η αυθαιρεσια δημιουργειται οταν παραβιασεις το Δ.Θα πληρωσεις για το εμβαδον που παραβιασε το Δ Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Βιαστηκες... Εγω σου λεω οτι υπαρχει απαντηση.. Δεν θελει αναθεωρηση, ΘΕΛΕΙ ενημερωση φακελου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stahlex Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου κυρ terry... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα