martha1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 τι θα περιλαμβανει η ταυτοτητα κτιριου? ΒΑΣΑΝΑ 4
mitsaina Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Και δηλαδή σύμφωνα με το σχέδιο του ΠΔ που αναφέρεται στο #108 θα γίνεται έλεγχος στις κατοικίες π.χ. κάθε 15 χρόνια????Από ποιον και γιατί?
christosl Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 καλησπέρα, γνωρίζει καποιος να μου πει : αν η ηλεκτονικη βεβαιωση για μεταβιβαση ακινητων η γηπεδων περναει απο το συστημα αμοιβων? αν ναι, μπορει καποιος να γραψει την διαδικασια που πρεπει να κανουμε στο συστημα αμοιβων βημα προς βημα?
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 καλησπέρα, γνωρίζει καποιος να μου πει : αν η ηλεκτονικη βεβαιωση για μεταβιβαση ακινητων η γηπεδων περναει απο το συστημα αμοιβων? αν ναι, μπορει καποιος να γραψει την διαδικασια που πρεπει να κανουμε στο συστημα αμοιβων βημα προς βημα? Όχι δεν χρειάζεται να περάσει από το σύστημα αμοιβών.
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Επειδη δεν εχω ακομα βγαλλει καποια βεβαιωση... Δεν θελει Α/Α εργου για να γινει η "εξαγωγη" της βεβαιωσης απο το συστημα???
alexdam Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Επειδη δεν εχω ακομα βγαλλει καποια βεβαιωση... Δεν θελει Α/Α εργου για να γινει η "εξαγωγη" της βεβαιωσης απο το συστημα??? Εγώ πάντως το αφήνω κενό και τη βγάζει μια χαρά...
christosl Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 (edited) εγω παταω το αριστερο pdf (εκτυπωση βεβαιωσης μηχανικου.....) και την δινω στην συμβαιλαιογραφο και κοβω μια αποδειξη παροχης υπηρεσιων. ερωτηση : α) αν καποιος θελει τοπογραφικο διαγραμμα, πρεπει η αμοιβη του τοπογραφικου να βγει με το συστημα αμοιβων ή κοβω μια αποδειξη παροχης υπηρεσιων? β) αν για την τακτοποιηση κτησματος συμφωνα με τον νομο ν.4014, χρειαζεται τοπογραφικο με συντεταγμενες εσγα η αμοιβη του τοπογραφικου πρεπει να βγει με το συστημα αμοιβων ή κοβω μια αποδειξη παροχης υπηρεσιων? Edited Ιανουάριος 12 , 2012 by terry
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Επειδη δεν εχω ακομα βγαλλει καποια βεβαιωση... Δεν θελει Α/Α εργου για να γινει η "εξαγωγη" της βεβαιωσης απο το συστημα??? Όχι δεν θέλει.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 εγω παταω το αριστερο pdf (εκτυπωση βεβαιωσης μηχανικου.....) και την δινω στην συμβαιλαιογραφο και κοβω μια αποδειξη παροχης υπηρεσιων. ερωτηση : α) αν καποιος θελει τοπογραφικο διαγραμμα, πρεπει η αμοιβη του τοπογραφικου να βγει με το συστημα αμοιβων ή κοβω μια αποδειξη παροχης υπηρεσιων? β) αν για την τακτοποιηση κτησματος συμφωνα με τον νομο ν.4014, χρειαζεται τοπογραφικο με συντεταγμενες εσγα η αμοιβη του τοπογραφικου πρεπει να βγει με το συστημα αμοιβων ή κοβω μια αποδειξη παροχης υπηρεσιων? Για τα α όχι μέσω του συστήματος αμοιβών (αν δεν πάει σε κάποια δημόσια υπηρεσία). για το β ναι μέσω του συστήματος αμοιβών.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα