christosl Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 (edited) ευχαριστω συναδελφε... Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας.Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, Manolis gon Edited Ιανουάριος 12 , 2012 by Manolis gon Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlg Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2012 (edited) Attached Files SXEDIO PD GIA TAYTOTHTA KTIRIOY.pdf 64.02K 80 downloads Τελικά ξέρει κανείς σας, αν το συγκεκριμένο ΠΔ, έγινε τελικά ΦΕΚ? Ή ακόμα παραμένει σχέδιο ΠΔ? Edited Φεβρουάριος 11 , 2012 by pavlg Link to comment Share on other sites More sharing options...
margaritta Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 Θα ήθελα να βγάλω μία βεβαίωση για την αδερφή μου. Δε θέλω να της πάρω χρήματα. Θα εκδώσω τη βεβαίωση και από αμοιβές τι? Μήπως πρέπει να κόψω μία εντελώς συμβολική 50ευρώ π.. ίσα ίσα για να κοπεί το τιμολόγιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 αμοιβή οσο θέλεις. Δε θα σου πω 50 ή περισσότερα ή λιγότερα, αλλά όσο εσύ νομίζεις. Δε σε περιορίζει κανείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
margaritta Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 Πάντως η βεβαίωση πρέπει να συνοδεύεται α;πό ένα τιμολόγιο ότι ποσό και να γράφει αυτό έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 Αν γράψεις ποσό, τότε θα πρέπει να κόψεις και ΑΠΥ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 Ερώτηση.... εάν βάλεις 0,00 € και το δεχτεί το σύστημα, τότε πρέπει να κόψεις και 0,00 € ΑΠΥ ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
igp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2012 καλημέρα, στη βεβαίωση πρέπει να πληρώσω και κρατησεις και να κάνω και συμφωνητικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kontegr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2012 συμφωνητικό θεωρητικά πρέπει να κάνεις... απο κρατήσεις εγώ πληρώνω προς το παρόν μόνο ΦΠΑ και ΦΕΜ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2012 (edited) Όχι κρατήσεις. Εγώ κάνω πάντα συμφωνητικό. ΦΠΑ και ΦΕΜ είναι φόροι. ΦΠΑ οπωσδήποτε. ΦΕΜ εγώ δεν πληρώνω για τις δουλειές αυτές (συνολικά στη φορολογία εισοδήματος). Edited Μάρτιος 17 , 2012 by ΙΑΣΟΝΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα