sebastian leto Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 Καλησπέρα έχετε κάποιο πρόγραμμα να μου προτείνετε για το μονογραμμικό της Δ.Ε.Η εκτός του AUTOCAD?
kusta80 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 Mα ειναι 5 λεπτα δουλεια στο autocad.Εκτος αν θες να σου το βγαζει ετοιμο δηλωνοντας αριθμο πανελ,στρινγκς και ινβερτερ.Καλο θα ηταν.
d_korkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 (edited) δεν είναι δύσκολο να το κάνεις με οποιοδήποτε cad πρόγραμμα. υπάρχει όμως και αυτό : http://www.caddy.gr/Inst_BASIC.htm το οποίο δεν έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά σκοπεύω να δοκιμάσω την επόμενη βδομάδα που θα έχω χρόνο την δοκιμαστική έκδοση. Φαίνεται ενδιαφέρον. Έχει κανείς γνώμη για το CADdy μήπως ? edit : Τώρα πρόσεξα πως μάλλον εννοείς μονογραμμικό για φωτοβολταϊκά μόνο. Δεν βλέπω κάτι τέτοιο να κάνει αυτό το πρόγραμμα αυτόματα τουλάχιστον. Edited Νοέμβριος 15 , 2011 by d_korkolis
thanos13kal Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2011 Παιδες καλησπερα. Εχω χρησιμοποιησει και τα δυο. Προσωπικη μου αποψη το caddy το θεωρω λιγο πιο ευχρηστο. πλεον για μονογραμμικο μονο αυτο χρησιμοποιω.
JasonK Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2011 Ξέρει κανείς τιμές για το CADdy ;
vicky12 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2011 παιδια καλησπερα μπορει καποιος να ανεβασει καποιο υποδειγμα σχεδιου απο autocad ?ευχαριστω
aiche Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Κατέβασα την δοκιμαστική έκδοσή του για να την τεστάρω αλλά το menu δεν εμφανίζεται όπως εμφανίστηκε κατά την πρώτη εκτέλεση του προγράμματος. Ποιό πλήκτρο να πατήσω για να εμφανιστεί πάλι το menu ολοκληρωμένο;
ΓΙΑΝΝΗΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 αρκετά καλό πρόγραμμα το caddy, εύκολο στην χρήση το κόστος ανέρχεται στα 520 (+ ΦΠΑ) με έκπτωση 15-20%
angelinho Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 υπαρχει προγραμματακι που να φτιαχνει ετοιμο μονογραμμικο δηλωνοντας εμεις αριθμο πανελ τυπο, και Inverter; ευχαριστω.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα