chriskalas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 (edited) Γείας ειμαι καινουργιος στο site. Ειμαι 16 χρονων και θα προσπαθω να ασχολουμαι τον ελευθερο χρονο μου με την μηχανολογια. Μηπως θα μπορουσατε να μου συστήσετε καποια σχετικα ευκολα βιβλια ή καποια βιντεο με τα οποια θα μπορουσα να αρχισω να μελεταω;;;; Ευχαριστω εκ των προτερων! Edited Δεκέμβριος 28 , 2019 by Pavlos33
ZaXoYs Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Δεδομένου της ηλικίας σου άρχισε με http://www.pi-schools.gr/lessons/tee/mechanical/ 1
praxitelis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 (edited) Πιτσιρικα με τρελανες!!! Η μηχανολογια εχει τους εξης βασικους κλαδους : Μηχανουργια, μηχανες εσωτερικης καυσης, θερμανση - κλιματισμος - ψυξη. Τι ψαχνεις? Edited Νοέμβριος 16 , 2011 by miltos Μετατροπή σε πεζά
DJManolos24 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2019 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2019 (edited) Γεια σας, ειμαι 15 χρονων και θελω να διαβασω βιβλια για τις μηχανες των αυτοκινητων εσωτερικης καυσης και γενικα οτι εχει να κανει με το κινητηρα και τα συστηματα που το κανουν να δουλεψει, ECU, Ignition, κλπ. Γενικοτερα ο,τι υπάρχει κατω απο το καπο του αυτοκινητου. Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33 Edited Δεκέμβριος 28 , 2019 by Pavlos33
georgios_m Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2019 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2019 Επειδή είναι πολύ γενικό το ερώτημα, εφόσον έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο ξεκίνα με τις λέξεις κλειδιά που ήδη ανέφερες την αναζήτηση και θα τα βρεις όλα. Μη ξεχάσεις να ψάξεις και στο you tube. Υπάρχουν αμέτρητα βίντεο για το πώς θα σχεδιάσεις, θα κατασκευάσεις ή θα προγραμματίσεις το κάθε τι. Κι ότι δε καταλάβεις ρώτησέ το εδώ.
DJManolos24 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2019 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2019 17 ώρες πριν, georgios_m said: Επειδή είναι πολύ γενικό το ερώτημα, εφόσον έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο ξεκίνα με τις λέξεις κλειδιά που ήδη ανέφερες την αναζήτηση και θα τα βρεις όλα. Μη ξεχάσεις να ψάξεις και στο you tube. Υπάρχουν αμέτρητα βίντεο για το πώς θα σχεδιάσεις, θα κατασκευάσεις ή θα προγραμματίσεις το κάθε τι. Κι ότι δε καταλάβεις ρώτησέ το εδώ. Έχω δει ήδη πάρα πολλά βίντεο, απλα θέλω να διαβάσω και το κάτι παραπάνω. (Τα βίντεο που είδα είναι από το κανάλι Donut Media)
georgios_m Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2019 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2019 Κάτι παραπάνω σε σχέση με τι; Διευκρίνισέ μας επίσης και το σκοπό αυτής της αναζήτησης.
DJManolos24 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2019 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2019 6 ώρες πριν, georgios_m said: Κάτι παραπάνω σε σχέση με τι; Διευκρίνισέ μας επίσης και το σκοπό αυτής της αναζήτησης. Ο σκοπός μου ειναι να διαβάζω στον ελεύθερο χρόνο μου ένα βιβλίο που να περιέχει πληροφορίες για τα αυτοκίνητα (Το πώς λειτουργεί το ECU, τα ignition, η τουρμπίνα, το διαφορικό, γενικά όλα τα συστήματα που αποτελούν το αμάξι)
georgios_m Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2019 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2019 Δηλαδή κάτι σαν εγκυκλοπαίδεια αυτοκινήτου; Για το κάτι παραπάνω πρέπει να διαλέξεις σε τι θα επικεντρωθείς. Στο αυτοκίνητο ως σύστημα; σε κάποιο από τα επιμέρους υποσυστήματα; σε συγκεκριμένα εξαρτήματα; σε υλικά κατασκευής; Το κάθε τι είναι μια ολόκληρη επιστήμη.
DJManolos24 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2020 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2020 On 30/12/2019 at 12:21 ΠΜ, georgios_m said: Δηλαδή κάτι σαν εγκυκλοπαίδεια αυτοκινήτου; Για το κάτι παραπάνω πρέπει να διαλέξεις σε τι θα επικεντρωθείς. Στο αυτοκίνητο ως σύστημα; σε κάποιο από τα επιμέρους υποσυστήματα; σε συγκεκριμένα εξαρτήματα; σε υλικά κατασκευής; Το κάθε τι είναι μια ολόκληρη επιστήμη. Ναι κάτι σαν εγκυκλοπαίδεια. Είμαι 15 και δεν γνωρίζω σε ποιο τομέα... Θα βοηθούσε αν έλεγα στο τομέα του κινητήρα, το πώς λειτουργεί, τα ηλεκτρικα συστήματα που έχει...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα