Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

thanks! αλλα θα αποκρύψω απο την πολεοδομία οτι ο διαχωρισμός εχει ήδη γίνει? Η θα νομομοποιήσω απλά μια αλλαγή με την οποία δεν είχα καμία σχέση?

Αν ναι στην περίπτωση που κατέβασαν αποχέτευση κουζίνας μαζί με αυτή του wc όπως μ ψυχανεμίζομαι δεν θα πρέπει εγώ να είμαι κάπως καλυμμένη μην βρώ και κανένα μπελά? Πως θα κανω κατι τέτοιο?

Γινονται αυτοψίες στις περιπτώσεις αυτές?

• Απαντήσεις 43
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Αυτοψία δεν νομίζω ότι γίνεται. Ο πελάτης κινδυνεύει μόνο από καταγγελίες ποιων άλλων, των συνιδιοκτητών.

Αν πας για νομιμοποίηση φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν κάποια πρόστιμα. Όσες ανάλογες περιπτώσεις γνωρίζω έγιναν σαν να μην είχε κατασκευαστεί τίποτα.

Δημοσιεύτηκε

συνήθως με τις ευλογίες της πολεοδομίας βγάζεις νέα άδεια σαν να γίνεται τώρα ο διαχωρισμός

προσοχή χρειάζεσαι και συμβόλαιο

Δημοσιεύτηκε

πχ συμβόλαιο σύστασης οριζόντιας ιδιοκτησίας

δηλαδή πόσα τμ και πόσα χιλιοστά θα είναι το καθένα από τα νέα διαμερίσματα και πόσο οι κοινόχρηστοι χώροι

δεν είμαι και τόσο καλή με τα συμβόλαια

καλύτερα να μας το εξηγήσει κάποιος πιο έμπειρος για το θέμα

Δημοσιεύτηκε

τα συμβόλαια των καινούργιων διαμερισμάτων έχουνε ήδη γίναι σε συμβολαιογράφο, με τα τετραγωνικά με τα χιλιοστά τους με όλα!

Απλα νομίζω οτι δεν λαβανε υποψιν τους τα κοινόχρηστα που παραχωρούν με την λογική εφόσον τα παραχωρώ δεν θα έχει αντίρρηση κανένας.

Δημοσιεύτηκε

Παρακαλω πολυ τη βοηθεια σας,

Εχει ασχοληθει κανεις με περιπτωση συνενωσης καταστηματων σε οικοδομικο τετραγωνο στο υποιο υπαρχει στοα? Μηπως γνωριζετε τι ισχυει σε τετοιες περιπτωσεις.

Ευχαριστω.

EDIT: Σε παρακαλώ πολύ να βάζεις τόνους στον τίτλο της δημοσίευσής σου για να είναι δυνατός ο εντοπισμός της από τις μηχανές αναζήτησης.

Δημοσιεύτηκε

κοίτα τα υπόλοιπα θέματα με συνενώσεις

γιατί να είναι διαφορετικό όταν υπάρχει στοά

μήπως το κτίριο στο οποιο αναφέρεσαι έναι παλαιότερο της θεσμοθέτησης της στοάς

διαφορετικά δεν καταλαβαίνω τη διαφοροποίηση

Δημοσιεύτηκε
κοίτα τα υπόλοιπα θέματα με συνενώσεις

γιατί να είναι διαφορετικό όταν υπάρχει στοά

μήπως το κτίριο στο οποιο αναφέρεσαι έναι παλαιότερο της θεσμοθέτησης της στοάς

διαφορετικά δεν καταλαβαίνω τη διαφοροποίηση

Το κτήριο είναι όντως παλαιότερο της θεσμοθέτησης.

Ο νόμος απαγορεύει τις συνενώσεις για υγειονομικού ενδιαφέροντος καταστήματα???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.