ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 πελάτης μου έχει ένα ισόγειο κατάστημα και θέλει να γκρεμίσει τους τοίχους και να κάνει ένα ενιαίο. Χρειάζεται άδεια μικρής κλίμακας; ...ή μήπως αρκεί υπαγωγή στον ν.4014; (Ρωτάω...)
giwrgos1919 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Καλησπερα...... να ρωτήσω κάτι κ εγώ σχετικό με τη συνένωση διαμερισμάτων..... Έχω οικοδομή με ισόγειο κατάστημα κ 4 ορόφους...η οικοδομή είναι με άδεια του 1995 απλά στην άδεια δείξανε σε κάθε όροφο από δυό διαμερίσματα (συνολικά 8 διαμερίσματα ) που είναι οι ελάχιστες απαιτήσεις για να δημιουργηθεί κ μία αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων από όσο μου είπε μια μηχανικός στην πολεοδομία. Στην πραγματικότητα έγιναν 4 οροφοδιαμερίσματα. Ερχόμαστε λοιπόν στο δια ταύτα...... τακτοποιώ την αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων με το Ν3843 κ θέλουν οι πελάτες να μάθουν αν μπορώ να προχωρήσω κ στις συνενωσεις των διαμερισμάτων (είτε πολεοδομικά με έκδοση αδείας , είτε με το Ν.4014) να είναι πλέον τακτοποιημένοι με τις ιδιοκτησίες τους. Γνωρίζει κανείς αν μπορούν να γίνουν οι συνενώσεις πολεοδομικά η θα έχω πρόβλημα με την τακτοποιημένη αιθ. κοινωνικών εκδηλώσεων, η οποία πλέον έχει γίνει κατοικία.
myri Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 πελάτης μου έχει ένα ισόγειο κατάστημα σε πολυκατοικία και θέλει να ενοικιάσει το διπλανό και να γκρεμίσει τους τοίχους και να κάνει ένα ενιαίο. Αυτό γίνεται; ο δίπλα ιδιοκτήτης συμφωνεί. Η πολεοδομία συμφωνεί; Χρειάζεται άδεια μικρής κλίμακας; ...ή μήπως αρκεί υπαγωγή στον ν.4014; (Ρωτάω...) δεν γινεται η υπαγωγή ν.4014 καταρχάς διότι δεν έγινε πριν τον Ιούλιο του 2011 Θές κανονικη άδεια
zuupu Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 Γειά σας! giwrgos1919 τελικά έβγαλες καμία άκρη με την συνένωση των οροφοδιαμερισμάτων? Το ένταξες στη ρύθμιση (ν.4014/2011) ? Εχω ακριβώς την ίδια υπόθεση και θα ήθελα να δω τι μπορω να κάνω. Άδεια ή ρύθμιση?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα