pavloselef Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 (edited) Καλησπερα. Διαβασα απο την αρχη τα μηνυματα αλλα εχω μπερδευει με το τι εννουμε αποτυπωση (στο προγραμμα ΤΕΕ). Ειναι ΚΥΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ αρχιτεκτονικα και ΤΥΠΟΣ αποτυπωση; Edited Μάρτιος 23 , 2012 by pavloselef
diegito Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2012 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ,μου ζητήθηκε απο την πολεοδομία αμοιβή διαγράμματος δόμησης.Είναι αμοιβή προμελέτης αρχιτεκτονικών?(35%)στον προυπολογισμό εργασίας στην επεξεργασία εργασιών στις λεπτομέρειες τι βάζω??αντιγράφω τον ελάχιστο προυπολογισμό που μου βγάζει μετά τη συμπλήρωση των χώρων??
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2012 Αν έχεις ολοκληρώσει την αρχιτεκτονική μελέτη βάλε όλη της την αμοιβή. Θεωρητικά πάντως για να φτάσεις σε διάγραμμα δόμησης και σε 3d απεικόνιση , σχημαιτκή τομή, πρέπει να την έχεις ολοκληρώσει.
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2012 (edited) ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ,μου ζητήθηκε απο την πολεοδομία αμοιβή διαγράμματος δόμησης.Είναι αμοιβή προμελέτης αρχιτεκτονικών?(35%)στον προυπολογισμό εργασίας στην επεξεργασία εργασιών στις λεπτομέρειες τι βάζω??αντιγράφω τον ελάχιστο προυπολογισμό που μου βγάζει μετά τη συμπλήρωση των χώρων?? Πρόκειται για έγκριση δόμησης ή για άδεια δόμησης? Στην νομοθεσία δεν λέει τίποτα για αμοιβές, μόνο για εισφορές και κρατήσειες αναφέρει από όσο θυμάμαι, άλλαξε κάτι σ' αυτό? Edited Αύγουστος 10 , 2012 by SIRADRAB
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα