ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 (edited) Υπάρχει κανείς για να "συνδυάσει" και να δει "αθροιστικά" τις δύο διαφορετικές ιδιοκτησίες;;;;; Edited Φεβρουάριος 6 , 2013 by ΙΑΣΟΝΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolosg Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 (edited) ναι, είναι του ίδιου ιδιοκτήτη...διαφορετικές οριζόντιες ιδιοκτησιες.. Edited Φεβρουάριος 6 , 2013 by apostolosg Link to comment Share on other sites More sharing options...
teerroreer Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 (edited) αφου είναι διαφορετικες ιδιοκτησίες εγώ θα επερνα την καθε μια χωριστά (παραβαση<20%). Αυτό που διαφωνώ γενικότερα , (αν κ ο νομος και το υπεκα- πολεοδομία μου το λενε ξεκάθαρα) είναι το αν παιρνεις την παράβαση σε σχεση με ολο το οικόπεδο η αναλογα των εκατοστών της ιδιοκτησίας( οι υπηρεσίες μου λενε σε σχέση με το οικόπεδο) Edited Φεβρουάριος 6 , 2013 by teerroreer Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 ναι, είναι του ίδιου ιδιοκτήτη...διαφορετικές οριζόντιες ιδιοκτησιες.. Δεν έχει καμία σημασία αυτό. Δήλωση 4014 υποβάλλεται για κάθε ξεχωριστή ιδιοκτησία κι αν ελεγχθεί, ελέγχεται η κάθε δήλωση ξεχωριστά. Δεν λένε π.χ. τώρα που βρήκα και σε ελέγχω, κάτσε να δούμε πόσα ακίνητα έχεις για να στα ελέγξω όλα.... Δεν είναι εφορία.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolosg Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 και εγω τις ίδιας γνώμης είμαι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tripi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 καλημέρα! απλή ερωτησούλα. μπορεί εκτός από πολιτικός μηχανικός να υπογράψει κάποια κατηγορία δελτίου άλλη ειδικότητα, π.χ. αρχιτέκτονας;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Largy Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 αυθαιρετο μισο απο τσιμεντολιθους και κεραμοσκεπη (1960) και μισο προκατ. Τι πιστευετε οτι θα χρειαστει να κανω σχετικα με το θεμα μας? Ξερω οτι δεν υπαρχει κατι σιγουρο αλλα πρεπει να υπολογισω την αμοιβη μου. Τι με συμβουλευετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Αν είναι κατοικία, καλό είναι να ξεχάσεις τα extra...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Largy Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 ναι κατοικια. θα χρειαστει να συμπληρωσω δεδοτα λες οχι κατι περισσοτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Ναι, ο νόμος είναι ξεκάθαρος στο σημείο αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα