sarris_kosmas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 (edited) Εσύ στον πελάτη θα πεις δύσκολο για την φετινή τιμή αλλά ΔΕΝ εξαρτάται από εμένα....με το που σου αρχίσει δεν έχουμε κανένα γνωστό να λαδώσουμε κτλ θα του πεις εγώ δεν έχω αν έχετε εσείς με μεγάλη μου χαρά για λάδωμα τα ίδια. ####################### (απτην δουλειά της γυναίκας μου της ετοίμασα και της πήγα ένα κουτί με καλσόν, κάλτσες, μαρκαδώρους, ξυραφάκια κλπ, εξυπηρετήθηκα την ίδια μέρα. Πλήρωσα τα 800 ευρώ μου ετοίμασε το συμβόλαιο με πήγε και υπέγραψα την σύμβαση συμψηφισμού κλπ. Κανά 2ωρο η όλη διαδικασία μέχρι να μου τα φτιάξει όλα). Στην Ελλάδα είμαστε, βρες τον τρόπο σου και θα εξυπηρετηθείς. Edited Νοέμβριος 21 , 2011 by miltos
deathlok Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 Η άποψη μου είναι τον τρόπο να τον βρει ο πελάτης. Δεν κλείνω τα μάτια και ξέρω τι γίνεται αλλά δεν θα κάτσω εγώ να γλείψω κ...... ας το κάνει ο πελάτης. 1
jsk Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 (edited) Η ΔΕΗ φιλοθέης είναι γρήγορη στο πριν, μια φιλική σύμβουλή, λίγο προσοχή στην σύνδεση και στο τι θα σου πούν όταν έρθουν να συνδέσουν Edited Νοέμβριος 18 , 2011 by jsk
deathlok Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 jsk λίγο γρίφος μου φαίνεται αυτό που γράφεις.
jsk Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 Εκτός του ότι έγραψα το φιλική με ι ναι είναι λίγο γρίφος, παίζει λίγο θεματάκι εκεί αλλά δεν θέλω να επεκταθώ sorry
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα