Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μετρητές ΔΕΗ σε εγκαταστάσεις του ειδικού προγράμματος ως 10kW


jsab114

Recommended Posts

Εσύ στον πελάτη θα πεις δύσκολο για την φετινή τιμή αλλά ΔΕΝ εξαρτάται από εμένα....με το που σου αρχίσει δεν έχουμε κανένα γνωστό να λαδώσουμε κτλ θα του πεις εγώ δεν έχω αν έχετε εσείς με μεγάλη μου χαρά για λάδωμα τα ίδια.

#######################

(απτην δουλειά της γυναίκας μου της ετοίμασα και της πήγα ένα κουτί με καλσόν, κάλτσες, μαρκαδώρους, ξυραφάκια κλπ, εξυπηρετήθηκα την ίδια μέρα. Πλήρωσα τα 800 ευρώ μου ετοίμασε το συμβόλαιο με πήγε και υπέγραψα την σύμβαση συμψηφισμού κλπ. Κανά 2ωρο η όλη διαδικασία μέχρι να μου τα φτιάξει όλα). Στην Ελλάδα είμαστε, βρες τον τρόπο σου και θα εξυπηρετηθείς.

Edited by miltos
Link to comment
Share on other sites

Η άποψη μου είναι τον τρόπο να τον βρει ο πελάτης. Δεν κλείνω τα μάτια και ξέρω τι γίνεται αλλά δεν θα κάτσω εγώ να γλείψω κ...... ας το κάνει ο πελάτης.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Η ΔΕΗ φιλοθέης είναι γρήγορη στο πριν, μια φιλική σύμβουλή, λίγο προσοχή στην σύνδεση και στο τι θα σου πούν όταν έρθουν να συνδέσουν

Edited by jsk
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.