tetris Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2019 11 ώρες πριν, imhotep said: .... εξάλλου αυτοί ξέρουν από 1, ένα είναι και το Noor1 σημαδιακό νούμερο είχαμε και την 4ρα από τον Mr Special One... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2019 16 ώρες πριν, imhotep said: ένα και να καίει κι ας είναι και ισοπαλίας στο τηγάνι εξάλλου αυτοί ξέρουν από 1, ένα είναι και το Noor1 5 ώρες πριν, tetris said: σημαδιακό νούμερο είχαμε και την 4ρα από τον Mr Special One... Αλλου ο παπάς κ αλλού τα ράσα είσαστε κ οι 2....σασ δικαιολογώ ομως λόγο του προχωρημένου της ηλικίας .....εγώ για μπανάκι.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2019 18 ώρες πριν, ΝΙΚΟΣΤΡΙ said: ........εγώ για μπανάκι.... οφθαλμόλουτρο??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2019 10 ώρες πριν, tetris said: οφθαλμόλουτρο??? Δασκάλες της κόρης μου στο δημοτικό , μου ζήτησαν μια ήσυχη παραλία για να βουτήξουν . Παρεμπιπτόντως, αποποιούμαι τα πνευματικά δικαιώματα της φώτο , μπορείς να την χρησιμοποιήσης με όποιο τρόπο θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2019 ναι το παραδεχομαι, είμαι επιρρεπής, δεν άντεξα στον πειρασμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2019 Σε όλον τον υπόλοιπο πλανήτη να έχει θύρες ο ΠΑΟΚ, τον αριθμό των Κινέζων δεν τον φτάνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2019 ο βαρουχας του ιρακ............. μέχρι να ετοιμαστούν τα κάρβουνα έτσι θα το πάμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMHxaNos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2019 ο χοντρός ή πήγε να κάνει οικονομία σήμερα ή ξέμεινε από λ7 ή τσακώθηκε. 0-0 και πολύ είναι. Φταίει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2019 On 8/12/2019 at 8:08 ΜΜ, ΝΙΚΟΣΤΡΙ said: ναι το παραδεχομαι, είμαι επιρρεπής, δεν άντεξα στον πειρασμο αυτό (σε συνδυασμό με την ανωτέρω φωτο), σημαίνει ότι θα πάρει την ομάδα και θα την πάει πάει στο Κινέζικο πρωτάθλημα? Με το καλό.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2019 Με τον Μπέο έχουν ιδιαίτερη.... σχέση .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα