Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2020 Καλά έχουν ξεφύγει τελείως... 1. Μήνυση στους διαιτητές την ώρα του αγώνα.... 2. η γυναίκα του Παπαπέτρου δουλεύει στο OPEN.... 3. ο γιος του Μπίκα δουλεύει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.... 4. ο γιος του Σκανδαλάκη μέλος της διοίκησης του ΟΣΦΠ 5. ο γιος του επίτιμου είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της UEFA.... 6. Σκουφίτσας, υπάλληλος intrakom επί εποχής Κόκκαλη... 7. νέα επίθεση στον Ευαγγέλου.... 8. η nova δεν πληρώνει τον Ν.Βόλο.... 9. ο υπάλληλος καταδίκασε τις επιθέσεις .... στο instagram 10. να επανέρθει η κανονικότητα των γκιρζίκιδων Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2020 (edited) 9 ώρες πριν, tetris said: Και γιατι να μην ειμαστε? είπαμε κάλαντα μας είπαν κάλαντα , πλερώσαμε εφκα , ενφια, τελη για 3 , δώρο ικα υπαλλήλου, άρα ? μια χαρά μας βρισκω.....αν κ το στραβόξυλο θα έπρεπε να είμαι εγω, 6 τονους φετινο ελαιόλαδο στα αζήτητα λόγο μεγάλου αποθεματικού, 850Κ τόνους μόνο η ισπανία .... Α, πλέρωσα κ το ταξιδάκι για ρεβεγιόν της κόρης στην αράχοβα..... Edited Ιανουάριος 4 , 2020 by ΝΙΚΟΣΤΡΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMHxaNos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2020 22 minutes ago, ΝΙΚΟΣΤΡΙ said: ... 6 τονους φετινο ελαιόλαδο στα αζήτητα ... συσσίτια, οικογένειες, κόμμα (του λαού) ή όπου αλλού θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2020 αν ζουσε ο Μεγας Αλεξανδρος ΑΡΗΣ θα ηταν , παλι καλα που δεν σας κατουρησε ο Intege......το αητητο μου μεσα ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2020 (edited) Το σημερινό πόνεσε... Το αήττητό μου μέσα... Το μόνο που δεν θέλω είναι να αρχίσουν να λένε για τα σπόρια... Παίξανε με πάθος και τσαγανό και μας κέρδισαν Edited Ιανουάριος 4 , 2020 by Faethon11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2020 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ! ΑΗΤΗΤΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2020 Γουστάρω να μας κερδίζει ο γαύρος έτσι ... Πέτσινα δηλαδή ... Βασικά σχεδόν πάντα πέτσινα μας κερδίζει... Αλλά τι ντροπή για τον μηνυτή , ούτε με κόκα κόλα δεν χωνεύεται ... Ασε που θα τον πάει καρότσι στην ξεφτίλα ο κόκκινος Γιάννης ... Το καλύτερο δώρο για την γιορτή του , του έκανε.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2020 φωναζει λεει κ ο βαζελος για πεναλτυ , μας δειχνουν ομως το τελειωμα κ οχι τη μεση της φασης ....ρε αη τραβατε παραπερα που μιλατε για πετσινα.... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2020 Ετσι πάντα πειραιώτικα και γαύρικα , δηλαδή κλεμμένα .... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα