dimitris GM Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2021 για το 0-1 εφταιγε ο.... χλωροταπητας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2021 το πρωτάθλημα άρχισε...... θεωρήθηκε -οχι αδίκως- ως ένας απο τους καλύτερους κιπερ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2021 μέρα που είναι, ας τους θυμηθούμε https://tvxs.gr/news/athlitika/lismonithikan-alla-den-ksexastikan-athlites-poy-edosan-ti-zoi-toys-enantia-sto-fasism Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2021 Κ έσπαγα το κεφάλι μου, για να βρω τι μου θυμίζει.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2021 μια ολοκληρη γενηα Αμερικανων εμεινε με την απορια με ποια ομαδα επαιζε η Χαβαη και ηρθε ...5-0... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pggiotas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2021 Μάλλον με αυτήν που έπαιζε εχθές στην εμπόλεμη ζώνη ….. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2021 επιτελους , επιστροφή στην κανονικότητα ή μηπως γύρισαν η κυριακες μας πισω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2022 Απο τις ελάχιστες φορές που θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα του Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2022 ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ : ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΣΦΑΧΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΣ ΜΟΥ ?..... Αλκης.mp4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα