TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 Φερτε μου κ**α.... φέρτε μου πρ**α να καταστρέψουμε ξανά την καλογρέζα !!! ΘΥΡΑ 13 - 1966 τα ωραία τώρα ξεκινάνε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2010 Το άκουσα και ξεράθηκα στο γέλιο Βουκολικός Γκαρσία Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΡΟΣΟΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Αχιλλέας Φαρσάλων και Ολυμπιακάρα, αλλά προπάντων υγειής φίλαθλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Το διάβασα σε άλλο φόρουμ και επειδή πρόκειται γιά πραγματικό γεγονός , αλλά είναι και αστείο το γράφω εδώ . Το πρωί περπατούασ στην οδό Δαιδάλου - ένας πεζόδρομος - του Ηρακλείου. Δεν μπορώ να ξέρω ποιά ήταν η συνομιλία πρίν και μετά που πέρασα, αλλά ήταν μεταξυ ενός Ελληνα και ενός νεαρού τουρίστα. Ο Έλληνας καθισμένος σε καρέκλα, παίζοντας το κομπολόϊ του είπε "Do you know Panathinaikos? Do you remember the klysma from Panathinaikos? " Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 :mrgreen: και με τόσα κλύσματα που έχει κάνει ο ΠΑΟ άντε να βρεις την εθνικότητα του τουρίστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skeptikos Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Φέτος μπορώ να το πω με περισσό καμάρι Πανάθα γ..μω την π..να μου. Υγιής ΠΑΝΑΘΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 και σε όλους αφιερωμένο: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VVT Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astranalysis Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Αυτή την φορά δεν θα σας πετάξουμε φούστες αλλά θα σας τις φορέσουμε κι όλας ρεζίληδες παιχτες που χάνετε τα ΑΧΑΣΤΑ και τρώτε τρια γκολ από τους πεθαμένους σε 20 λεπτα γατια ε γατια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα