qmd Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2010 Ως ασπρόμαυρος χαμουτζής εκφράζω την άδολη συμπάθεια μου στο κιτρινόμαυρο ακροατήριο των Καμόρα/Ζοέλ/Ραπτο κλπ... Αλλά όχι και γατιά οι παίχτες, πάρτε το χαμπάρι επαγγελματίες είναι όχι οπαδοί της κάθε ομάδας που παίζουν!
Skeptikos Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2010 Ρεζίλι γίναμε στους Ισπανούς εν έτη 2010 και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ. Τόσο εύκολη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό δεν τη περίμεναν δηλώνουν στα τοπικά μέσα οι Ισπανοί μου λένε φίλοι μου εκδρομείς.Μας πή...ξαν στο παγκόσμιο όχι τα ίδια και τώρα..Γιά βάστα!
BAS Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 Μα εδώ κέρδισαν φέτος εμάς που είμαστε πραγματική ομάδα και μάλιστα 2 φορές και δεν θα σας έριχναν χαλαρά 20 πόντους σε εσάς ?
astranalysis Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 Ως ασπρόμαυρος χαμουτζής εκφράζω την άδολη συμπάθεια μου στο κιτρινόμαυρο ακροατήριο των Καμόρα/Ζοέλ/Ραπτο κλπ... Αλλά όχι και γατιά οι παίχτες, πάρτε το χαμπάρι επαγγελματίες είναι όχι οπαδοί της κάθε ομάδας που παίζουν! aris fm μόνο
qmd Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 Astra λίγος πλουραλισμός δεν κάνει κακό, ούτε μας κάνει λιγότερο οπαδούς, αντίθετα θα μας κάνει καλύτερους φίλαθλους.
bill_arianos Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Αφου το ακουσα και το παοκ και δεν ειμαι καλα τωρα μπορω να κλεισω τα ματια μου... Θεε μου σε τι αλλο θα μας αντιγραψουν???Σε τι αλλο? Μας εχουν αντιγραψει: σε ατακες,σε συνθηματα,σε κορδελες,σε χαρτακια,σε πυροτεχνηματα και οτι αλλο σκαρφιστουμε. Εμ,η προπαγανδα του μπουζα 30 χρονια καλα κρατει...Μια ειναι η αλλη οπως εγραψε ο συναδελφος παραπανω: ΑΡΗΣ FM μονο.
akius Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2010 σαν να μιλησε η ομαδα που πηρε τα περισσοτερα πρωταθληματα στην Β ΕΘΝΙΚΗ την τελευταια 10ετια ....
Skeptikos Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2010 Πανάθα μου ζηλευτή! Ξέρεις πόσοι σε καμαρώνουν και άλλοι τόσοι ακόμα που σε ζηλεύουν και θέλουν να σου κάνουν κακό;; Θα δείς που θα θέλουν να σπείρουν διχώνια ανάμεσα στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Όμως αυτά δε μας αγγίζουν, τους τα επιστρέφουμε. Πανάθα γερά γίνε αστέρι καί έμπα σφήνα σε όλων των Ελλήνων την καρδιά!
akius Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2010 να μεγαλωσεις να λιωσεις στην δουλεια και να σου προκυψει ενας διαδοχος σαν τον δημητρακη.... καταλλα ναι ο παναθηναικος απο λεφτα παει καλα και απο υλικο
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα