ilias Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2010 Μπράβο στον ΠΑΟΚ! Έπαιξε με ψυχή!
spy1551 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2010 Προσέξτε Ευρωπαίοι γιατί γρήγορα θα αλλάξει η ορθογραφία . . . Άσε που με τόσα κύπελλα το Καραϊσκάκη έχει γίνει αυτόφωτο Mετράς και τα κάλπικα ;
bill_arianos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2010 Vamos ρε Αριαναρα!!! Παμε ρε ψυχαρες!!!!! Αντε να κατακτησουμε την Ευρωπη! Οσο θα ζωωωωωωωωωω χιλιομετρα θα γραφω και θα τραγουδωωωωωωωωωωωω!!!!
BAS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2010 Μπράβο που περάσανε όλοι τους . Τώρα άμα πω "Ολοι μαζί και ο ψωριάρης χώρια" θα είμαι κακός ? Τα γεγονότα φίλοι μου , τα γεγονότα ....
banskoboy Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Θέλω να δώ το ΘΕΟ ΑΡΗ στο Λίβερπουλ.
ilias Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Τώρα άμα πω "Ολοι μαζί και ο ψωριάρης χώρια" θα είμαι κακός ? αααχαχαχαχαχα!:) BAS είσαι Θεός φίλε!
ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Mετράς και τα κάλπικα ; Υπάρχουν κι άλλες καραμέλες, έλεος πια ! Τουλάχιστον εμείς δεν βγάλαμε κουμπούρια όπως ο καπετάνιος στο ΟΑΚΑ και δεν προπηλακίζουμε διαιτητές όπως στη Λεωφόρο (και τόσους άλλους στο μπάσκετ). Συνολικά πάντως σε όλα τα αθλήματα είναι πάνω από 500 (!) οπότε και να αφαιρέσεις μερικά δεν πειράζει. Μπράβο που περάσανε όλοι τους . Τώρα άμα πω "Ολοι μαζί και ο ψωριάρης χώρια" θα είμαι κακός ? Τα γεγονότα φίλοι μου , τα γεγονότα .... Νικήστε μας πρώτα καμιά φορά και μετά βγάλτε και γλώσσα. Πάρτε και μια αριθμομηχανή στα ταξίδια σας μη χάσετε το λογαριασμό.
ilias Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Τουλάχιστον εμείς δεν βγάλαμε κουμπούρια όπως ο καπετάνιος στο ΟΑΚΑ Έλεος πια μ΄αυτή την καραμέλα! Δε θυμάσαι πόση ζέστη είχε εκείνο το βράδυ στο ΟΑΚΑ? Νεροπίστολο ήταν για να τον δροσίσει! Αλλά ο Καπετάνιος φταίει που πήγε να κάνει το καλό κανένας άλλος! :mrgreen:
ssouanis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Αν δεν είσαι ΗΡΑΚΛΗΣ ποιος ο λόγος για να ζεις; Άντε ρε με τις ομαδούλες σας. Μας ζαλίσατε τον έρωτα. ΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
BAS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Αρχικά καταχωρημένο από ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ Συνολικά πάντως σε όλα τα αθλήματα είναι πάνω από 500 (!) οπότε και να αφαιρέσεις μερικά δεν πειράζει. Ναι τα 400 είναι στην κολύμβηση , ιδιαίτερα στο ύπτιο και στην πεταλούδα Αν δεν κάνω λάθος μόνο πέρσι δεν σας νικήσαμε
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα