Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι ομάδα είμαστε;


ilias

Τι ομάδα είμαστε;  

1.168 μέλη ψήφισαν

  1. 1. Τι ομάδα είμαστε;


This poll is closed to new votes


Recommended Posts

Μπράβο στον ΠΑΟΚ

Αλλά με τους αλήτες όλων των ομάδων που πολλοί κυκλοφορούν ελέυθερα και στα VIP τι θα γίνει επιτέλους ;

 

Συμφωνώ. Και να βάλω και ένα quiz.

Ποιος πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας της ΣούπαΛίγδας, παραλίγο να περάσει το βράδυ στο αυτόφωρο?

Link to comment
Share on other sites

Ξέχασες τον Παπά Ikaros13.

 

Καλά αυτός θέλει μυδράλιο...

Αλλά στα της ομάδας, όταν δεν κάνεις το 1-4 σε ανεπανάλυπτη ευκαιρία (Λέτο) να καθαρίσεις το ματς, όταν έχεις έναν προπονητή που αντί να περάσει μέσα τον Καραγκούνη να κρατήσει μπάλλα, να κερδίσει χρόνο κτλ βάζει τον ξυλοκόπο Πλεσί, και όταν στο 98' τρως γιόμα γκολ από 40 μέτρα (εγκληματικό λάθος) τότε ναι το συμπαν θα συνομοτίσει να χάσεις την πρόκριση από την χειρότερη ΑΕΚ των 20 τελευταίων χρόνων.

Link to comment
Share on other sites

Μολότοφ στο «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ»!

 

http://www.metropolisradio.gr/molotof-sto-%c2%abtaxidevontas-me-ton-paok%c2%bb

 

Δυστυχώς κακό πράμα η φανατίλα, και ιδίως ανάμεσα σε "επιστήμονες"

Link to comment
Share on other sites

Έχουμε πλέον ξεφύγει για τα καλά. Η βία είναι ανεξέλεγκτη και κινδυνεύουμε όλοι μας. Η πολιτεία εξακολουθεί να παραμένει απαθής και άβουλη να εφαρμόσει και τον πιο απλό νόμο. Για σκεφθείτε ποινές αντίστοιχες με αυτές που επιβάλλουν FIFA, FIBA, UEFA να επιβάλλονταν και στα Ελληνικά πρωταθλήματα ; Για φανταστείτε όλα αυτά τα καλόπαιδα να πέρναγαν τις ημέρες των αγώνων στα ΑΤ όπως γίνεται χρόνια τώρα στην Αγγλία, στη Γερμανία και αλλού. Εδώ για να βάλουμε προστατευτικά δίχτυα πίσω από τις εστίες στο Καραϊσκάκη έπρεπε να περάσουν τόσα χρόνια. Άσε που όποιος θέλει βάζει ό,τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Αλλά και να τιμωρηθεί η ομάδα πολλές φορές. Βέβαια το μεγαλύτερο ποσοστό ευθύνης το έχουν οι πρόεδροι των ομάδων που συντηρούν το στρατό τους και δίνουν εισιτήρια στα πρεζόνια(εξακολουθώ να βλέπω ακόμα και σε θέσεις VIP κάποιους πρώην αρχηγούς φανατικών θυρών). Αλήθεια τόσο ανάγκη τους έχουν ; Δεν τους φθάνουν τα δις ; Ας ελπίσουμε ότι οι νεώτεροι θα μείνουν μακριά από διαπλοκές και θα αλλάξουν τα πράγματα.

Link to comment
Share on other sites

@ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ

 

Εγώ το έχω ξαναπεί, ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν υπάρχει.Όλος ο ποδοσφαιρικός χώρος έχει μετατραπεί σε ξέπλυμα χρημάτων και σε μια επιχείρηση που σκοπός της μόνο να προάγει τον αθλητισμό δεν είναι.

 

Γιατί ποιες ποδοσφαιρικές αθλητικές εγκαταστάσεις της Ελλάδας είναι σε θέση να ανταγωνιστούν τις εγκαταστάσεις της υπόλοιπης Ευρώπης?

 

Στους αγώνες που γίνονται στην Ελλάδα, ειδικά στα ντέρμπι, είναι τυχερός κάποιος αν πάει και φύγει χωρίς να φάει μια μπουνιά, ή ακούσει κάτι για τα αμελέτητα του πατέρα του...δεν λέω, το ποδόσφαιρο είναι ενα μέσο εκτόνωσης, αλλά γιατί να μην σεβόμαστε τον πατέρα που έχει πάει γήπεδο με τον 7χρονο γιό του για να δούν λίγο θέαμα?Θα μου πείτε ας το έβλεπαν σπίτι...αυτή η νοοτροπία πάει πίσω τον αθλητισμό...

 

Μια φορά όπως έβλεπα ενα ματς της premier league, ένας οπαδός έκανε κωλοδάχτυλο στο διαιτητή επειδή έδωσε ένα φάουλ, και οι δικοί του οπαδοί του έκαναν νόημα να ηρεμήσει!!!Πόσες πιθανότητες να συμβεί αυτό σε ένα ελληνικό μάτς, όποιες και να είναι οι ομάδες?Μέχρι και στα πρωταθληματάκια 5χ5 που έπαιζα πιο μικρός δεν παίζει να συμβεί αυτό...

Link to comment
Share on other sites

Επιτρέπεται να τελειώνει το Πρωτάθλημα τόσο νωρίς και με τόση μεγάλη διαφορά ;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.