Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι ομάδα είμαστε;


ilias

Τι ομάδα είμαστε;  

1.168 μέλη ψήφισαν

  1. 1. Τι ομάδα είμαστε;


This poll is closed to new votes


Recommended Posts

Διακοπή τώρα του πρωταθλήματος , με επλοκή όλων των αρμόδιων για επιβολή νεων κανόνων διεξαγωγής των αγώνων με αυστηρές ποινές που θα οδηγούν μέχρι και σε αποκλεισμό από τις ευρωπαικές διαργανώσεις Ολά έχουν ξεκινήσει από την δεκαετία του 1980 όπου σταδιακά το εθνικό μας πρωτάθλημα δεν είναι προσιτό σε υγιείες φιλάλθους (ενώ αγωνιστικά έχουμε σημαντική πρόοδο σαν ανταγωνιστικότητα στην Ευρώπη) Ετσι ο φανατισμός κυρίως των δυο μεγάλων ομάδων έχει φτάσει σε ακραίες καταστάσεις Αν όλα δεν οδηγήσουν σε ομαλή διαεξαγωγή των αγώνων με συνθήκες εφάμιλες των μεγάλων Ευρωπαικών πρωταθλημάτων , τότε θα πρέπει να προχωρήσει η πολιτεία σε κατάργηση των δυο μεγάλων ομάδων ή υποβιασμό τους σε ερασιτεχνικές κατηγορίες Αυτό χρειάζετια πολιτική βούληση ίδια με αυτή που χρειάζεται για την αλλάγή της δομής του Ελληνικού κράτους από Αθηνοκρατικό σε αρμονικά αναπτυσσόμενο σε όλη την επικράτεια του.

Link to comment
Share on other sites

Σκέψου ενώ έκανες όλα αυτά γιά να βγείς πρωταθλητής και να πάρεις τα 25 εκ του σεντονιού , η καταγγελία του Σισέ στην φίφα-ουέφα να σε αποκλείσει από τις ευρωπαικές διοργανώσεις .

 

Θα είναι το κάζο του αιώνα γιά το παιδοβούβαλο .

Γιατί ο ΣΙΣΕ ειναι ΣΙΣΕ γιά την φίφα-ουέφα , ενώ ο γαύρος είναι πέρα ταταύλα και πέρα κλούμπ .:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Ειμαι γαυρος κ μου τη σπανε οι βαζελοι.Προχθες ντραπηκα για τη νικη της ομαδας μου κ για τη συμπεριφορα του κοσμου απεναντι σε αθλητες.Αλλα κανενα βαζελο δεν τον εχω ακουσει να ντρεπεται για την περιοδο 1988-1994....γιατι ετσι ειναι οι βαζελοι, ειναι καθαρματα.Τους αξιζει να επανιδρυθει η ΝΟΠΟ(βαζελοι που σκοτωναν στο ξυλο βαζελους), μπας κ τους βαλει λιγο μυαλο, αλλα δυστυχως απο τα 29 ιδρυτικα μελη μονο ενας ζει σημερα.

 

Δε χαιρομαι το πρωταθλημα, ειναι μεγαλο φιασκο, αλλα πατσιζουμε για την επταετια του βαζελου.Και ειναι γελοιο να αποδεικνυεται ο Μαρινακης μεγας νταβατζης, αλλα τον ανθρωπο τον ξεραμε απο την αρχη οτι ετσι θα ειναι.Κριμα, τουλαχιστον οταν σας ριχναμε μεσα στη λεωφορο την τεσσαρα τκο γουσταραμε με την καρδια μας, τωρα ο ******* ο μαρινακης μας εκανε να νιωθουμε οτι κλεψαμε εκκλησια.Δεν ειναι ολοι οι γαβροι σαν τον μαρινακη.....

Link to comment
Share on other sites

Ζavi :

 

Επειδή δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα με τη ΝΟΠΟ (Romper Stomper τους έκανες), σου ζητώ να ανακαλέσεις (:razz:).

Link to comment
Share on other sites

φιλε ειμαι γκυζιωτης γεννημα θρεμα, δεν θα μου πεις εσυ τι ειναι η ΝΟΠΟ.Για να καταφερω να επιβιωσω τη δεκαετια του 80 επρεπε να λεω σε ολους οτι ειμαι βαζελος, μονο στο λυκειο αρχισα να φωναζω παραεξω οτι ειμαι γαβρος.Ακομα κ στα ντερμπυ που πηγαιναμε με παρεα απο το σχολειο καθομουν με τουε βαζελους,τα μαχαιρωματα στην πλατεια γκυζη τα εχω δει live,δεν θα μου πεις λοιπον τι ειναι η ΝΟΠΟ.:lol:*

Link to comment
Share on other sites

Χαλαρααααααααααααααα.... απ' όσο μου 'χεις πει, είμαστε ακριβώς συνομήλικοι (όσο για το γήπεδο από μικρός μέσα). Τώρα, τι Γκύζη και ιστορίες μου λες, οι ΝΟΠΟ ήταν παντού (το ότι ξεκίνησαν από Γκύζη, ναι, ενδεχομένως, δεν το ξέρω στα σίγουρα). Εγώ προσωπικά στο γήπεδο τους είχα δει, δεν νομίζω ότι έπρεπε να δω τα μαχαιρώματα στην πλατεία για να πω "οκ, τώρα ξέρω". Τι θες να πεις ακριβώς ;

Link to comment
Share on other sites

ο αρχηγος τους ο "καπετανιος" δεν ηταν γκυζιωτης, ηταν νικαιωτης.ασχετα με αυτα που εγιναν τοτε με τον παοκ κ τον βασιλειο το βουλγαροκτονο, η μεγαλη αληθεια ειναι οτι σκοτωναν στο ξυλο ΚΑΙ βαζελους.Ηταν πολυ αστειο, αλλα ηταν κ ο μεγαλος λογος που οι ιδιοι οι βαζελοι τους εδωσαν στεγνα.

 

Η οργανωση διαλυθηκε υστερα απο εισβολη των ΕΚΑΜ στα σπιτια τους, οι περισσοτεροι εκαναν φυλακη.

 

Εγω παντως θυμαμαι σου λεω τα περιστατικα στην πλατεια.

Link to comment
Share on other sites

Κοντά είμαστε (γέννημα θρέμα Πατησιώτης είμαι, το ξέρει άλλωστε).

 

Έλα ρε τα έχω ακούσει αυτά : οι ανακοινώσεις που μοίραζαν πολιτικού περιεχομένου και ουσιάς (με υπογραφή Β.Β. όπως είπες), βήμα μαρς στην Αλεξάνδρας, μπάχαλα στα Τέμπη (αν θυμάμαι καλά, μπορεί να είμαι κ λάθος) με ΠΑΟΚτζήδες και επιστροφή με λάβαρα κλπ.

 

Ακούγεται ότι τον έρμο τον μαύρο τον μικροπωλητή, του την έπεσαν τέτοιοι στο σύνδεσμο του Περιστερίου (σαν νέα έκδοση ΝΟΠΟ).

Link to comment
Share on other sites

@akius

 

μου φαιμεται οτι εδεις καιρο να τον δεις, γιστι τοξ στουκαραν κ μηχανη πλεον δεν υπαρχει

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.