ilias Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2008 άσε .....έχω φρικάρει....... Μη μασάς ρε λέμεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
avgoust Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2008 Αστα βρε ilias , μαύρο διήμερο. Μεσα ....Κουτσιανικούλης , έξω ...Navaro & ΣΙΑ . Επι τη ευκαιρία , αφιερωμένη στους ΠΑΟΚ συναδέλφους : Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2008 Αστα βρε ilias , μαύρο διήμερο. Μεσα ....Κουτσιανικούλης , έξω ...Navaro & ΣΙΑ Μεγάλο χάλι ρε παιδιά όπως είπα αλλά......είδωμεν!!!! Μάλλον έτσι όπως πάνε τα πράγματα στον Ολυμπιακό βλέπω να ξεσπάμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris282 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 avgoust, φοβερή η photo!! Νίκη με Πανιώνιο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2008 σήμερα είναι Κυριακή......και πίνουμε απ' το πρωί ..... φεύγω για μπύρες Μαβίλη !! ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ....ΑΡΩΣΤΗΣΕ ΜΑΣ !!! και κάτι για να ευθυμήσουν οι φίλοι γαύροι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantzaras Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2008 Τι έγινε? Πάλι στο -5 από Νοέμβρη? Κάποιος είπε κάτι για Ντομί?? Που ήταν ο Τζιόλης? Το είπε ο Βγενό, αλλά δεν τον ακούτε, από χρόνου ξανά, το φετινό τέλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2008 mantzaras αυτο που δεν καταλαβαινω εγω ειναι γιατι ολα τα καλα παιδια του φορουμ ειναι παιδια του τριφυλιου..Εχω πεσει απο τα συννεφα Επισης γιατι εχουμε μονο κιτρινες και πρασινες φατσουλες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2008 ..................Που ήταν ο Τζιόλης?.............. Φίλε μου mantzaras θα σου απαντήσω με μία ερώτηση. Που ήταν ΟΛΟΣ ο Ολυμπιακός χθες? Ξεχάστηκε να πάει Μαρούσι? Γιατί εγώ δεν είδα την ομάδα σας στο χορτάρι.....παρά μόνο κάτι φαντάσματα με κόκκινες φανέλες που βολόδερναν έντρομα κρεμασμένα από τα δοκάρια τους! Και μου κάνει εντύπωση που αντί σήμερα να προβληματίζεστε από την ανυπαρξία σας στον αγώνα, πανηγυρίζετε που πήρατε εύκολα το "x". Είναι δυνατόν Αυτό ξέρεις τι δείχνει? Ότι έως πριν τον αγώνα όλοι σας είσασταν έτοιμοι για πολλά τεμάχια, αλλά ας όψεται η κ@@@φα@@@ σας πάλι!!! Με 11 παίζατε και 12 έπαιζαν άμυνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2008 Εγώ θα μιλήσω την Δευτέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2008 erling περιμένουμε και μεις δωράκι εμμέσως, έτσι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα