Fade2Black Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 @imhotep Καλό!!! Ikaros είναι το γνωστό και ως μνημόσυνο με ξένα κόλυβα... Μόνο εσείς μπορείτε να μελετάτε για 35 χρόνια τα 7 γκολ που έφαγε ο Ολυμπιακός από τη Γιουβέντους!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2013 ΠΑΟΚ παντου Link to comment Share on other sites More sharing options...
genesis Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Ολυμπιακός παντού! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Πανιωνάρα παντού Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 (edited) σήμερα,.... ολοι με τον ΗΡΑΚΛΗ για συμπαρασταση στον σουανη... [εκτος απο εμενα...που ειμαι Παναιτωλικός!!!] Edited Μάιος 26 , 2013 by dimitris GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Άντε πάμε γερά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 ΗΡΑ γερά (ως ΠΑΟΚ που είμαι από συμπαράσταση, εξάλλου ο πατέρας μου ήταν με τον Ηρακλή, η μάνα μου είναι ακόμα με τον Αρη) ποιός θυμάται το Ράμμο και το φαγωμένο αυτί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Τελικά έχει μείνει μόνο το όνομα... Κρίμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 σταυρε, επειδη δεν το παρακολουθησα... θύμισε μου, σε παρακαλώ, πόσο εληξε το ΗΡΑΚΛΗΣ -ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Ανεβηκε και η Κυμη στην Γ' Εθνικη . Θα παιζει με την ΑΕΚ φετος . Περσι ειχε πεσει αδικα απο την Δ' και φετος ανεβαινει αερας , αφου κερδισε το Ευβοιας , αλλα και το Ανατολικης Στερεας . Αυτα για να ζηλευουν Γιωργος και Γιαννης . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα