thodoris1982 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 (edited) Δεν ξέρω τι εννοείς για τον κουβά...αλλά ο Σαντος δεν παίζεται με την κ....δια του στις κληρώσεις ! Ένας Φαλκάο μόνο είναι.... Ακομα και η Ρουμανια στα μπαραζ ηταν η πιο ευκολη ομαδα μαζι με την Ισλανδια. Καθομαι και θυμαμαι παλιες ομαδες της Ρουμανιας με Ποπεσκου, Λουπεσκου και εβλεπα αυτους τους ασχετους και αναρωτιομουν... Και η Κολομβια εχει δειξει καλα στοιχεια ως τωρα. Πιστευω ομως πως εαν δεν υπαρξουν τραυματισμοι βασικων παικτων θα προκριθουμε ευκολα η δυσκολα. Edited Δεκέμβριος 8 , 2013 by thodoris1982 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantsel Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 3 ηττες στο χαλαρο. κολομβια μπαλαδοφατσες! ελεφαντοστο τεραστια σωματικη δυναμη! ιαπωνια μηχανακια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 FIFA/Coca-Cola ranking table http://www.fifa.com/worldranking/rankingtable/index.html?intcmp=fifacom_hp_module_ranking 4. Κολομβία 12. Ελλάδα 17. Ακτή Ελεφαντοστού 48. Ιαπωνία no comments Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 (edited) ρε χοντρέ έκανες στο κύπελλο τα όργια και το πήρες από μια ομάδα της περιφέρειας , ούτε ένα βαθμό να μην σου φύγει : Έχεις μακράν την καλύτερη ομάδα , χοντρέ , τόσο ξεφτίλας είσαι ; ούτε ψίχουλο ; Τόσο κυνήγι στο χρήμα χοντρέ ; Εγώ θα σου ευχηθώ χοντρέ η ομάδα σου να πάει καλά την τρίτη για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση Αλλά χοντρέ είσαι για γέλια ... Edited Δεκέμβριος 8 , 2013 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 Εγώ είμαι Αντερλεχτ....από κούνια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Εγώ είμαι Αντερλεχτ....από κούνια... εεεε,ρεεεεε, γλεντια Χ -1 , χ 4,4 2κατοσταρικακια επαιξα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Εγώ είμαι Αντερλεχτ....από κούνια... Κρίμα, πρέπει να στεναχωρήθηκες πολύ, ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 (edited) Λίγο έχει να μας πουν ότι κ αυτό το έστησε ο χοντρός.... 3 αποβολές κ 3 πέναλτι …. Ούτε στην σουπερ λινκγ δεν συμβαίνει Edited Δεκέμβριος 10 , 2013 by ΝΙΚΟΣΤΡΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Μόνο με 3 ανύπαρκτα πέναλτι και 3 ανύπαρκτες αποβολές θα μπορούσατε να νικούσατε.....Στο τέλος τρώγανε τα νύχια τους στο γήπεδο, μη γίνει καμιά στραβή.... Για να δούμε τι θα βγάλει η κλήρωση....Καμιά Μπάγερν? καμιά Μπάρτσα? Ε, ρε γλέντια...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 Δεν διαμαρτύρονταν αυτοί που κάναν τα πέναλτι και διαμαρτύρεται ο ικαρος.. Ε ρε πίκρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα