GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 (edited) εγώ χάρηκα για την πρόκριση σαν να ήταν η δικιά μου ομάδα και το πανηγύρισα κανονικά όπως θα κάνω και σήμερα με τον ΠΑΟΚ Αλλά τα σχόλια που έκανα για τον χοντρό δεν τα αλλάζω γιατί μπορεί ο γαύρος να έχει κάνει ομάδα πολλών αστέρων και μπράβο του , αλλά από την άλλη είναι απόλυτα υπεύθυνος για την ανυποληψία του Ελληνικού πρωταθλήματος και το χάλι που έχουν μια μια οι ομάδες που άλλοτε ήταν η ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου (βέβαια όχι μόνο αυτός αλλά έχει μεγάλο μερίδιο ) Edited Δεκέμβριος 11 , 2013 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 (edited) Που θα πάει θα ξαναγίνουμε κι εμείς μεγάλοι και τρανοί!!!! Μέχρι τότε ας καμαρώνουμε τους γαύρους ν' αλωνίζουν!!! Edited Δεκέμβριος 11 , 2013 by ΙΑΣΟΝΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
thodoris1982 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 (edited) Με λιγα λογια ο γαυρος φετος θα μαζεψει καμμια 20αρια εκατομμυρια € ακομα, θα πληρωσει τα παχυλα συμβολαια των παικτων του, θα παρει και κανενα επιπλεον μπακ στις μεταγραφες του χειμωνα, την ιδια στιγμη που ο Παναθηναικος καθε βδομαδα δεχεται και μια προσφυγη για οφειλες προς παικτες και παλιες ομαδες παικτων που απεκτησε...Αλλες ομαδες της σουπερλιγκας παιζουν αποκλειστικα μεσημερι γιατι δεν εχουν χρηματα να πληρωσουν το ρευμα για τους προβολεις...Ενω αλλες ομαδες πηγαινουν σε μακρινες εδρες αποκλειστικα μεσω πολυωρων ταξιδιων με πουλμαν / πλοιο γιατι αδυνατουν να πληρωσουν ακομα και τα αεροπορικα εισιτήρια... Το πρωταθλημα με αυτη την κατασταση δεν εχει κανενα νοημα. Ας δινουν στο γαυρο την κουπα απο τον Αυγουστο και ας παιζουν ολοι οι υπολοιποι για το europa league και για τη σωτηρια. Edited Δεκέμβριος 11 , 2013 by thodoris1982 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 Πάντως ο ΠΑΟΚ παίζει αύριο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 Θα κερδίσει 3 - 0!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 Εγώ γιατί δεν είμαι τόσο σίγουρος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 τελικά πονάει ε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 (edited) Εγώ γιατί δεν είμαι τόσο σίγουρος; γιατί έτσι τόχουμε εμείς τόσα χρόνια τόσες μ@@ιες (μεγαλοστομίες) δεν έμεινε ούτε αισιοδοξία ούτε εμπιστοσύνη γιατί και για την Εθνική τώρα με το Σαντος σκεφτόμαστε "άμα κερδίσει 1-0 καλοδεχούμενο" (βλ. Λουξεμβούργο απ' τα πιο πρόσφατα, και μετά βγαίνει και πατάει τους Ρουμάνους και λέμε "άλλη ομάδα είναι αυτή;") και στο φινάλε κερδίσουμε-χάσουμε πάλι για φραπέ στο Λευκό Πύργο θα πάμε, χαλαρά... εντιτ σόρρυ: χαλλαρά Edited Δεκέμβριος 11 , 2013 by imhotep Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 έτσι, επειδή κάνουμε κουβέντα http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=256811&catid=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 Μόνο που το δημοσίευμα δεν περιλαμβάνει την πρόκριση της Γαλατά επί της Γιούβε οπότε τσάμπα χάρηκες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα