ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 οφκορς, ναου γουι αρ ιν γιουροπ, εντ γουι μαστ αμπιτουειτ δις γουι μαστ κομμουνικειτ ιν ινγκλις γουιθ δε αδερς γιουροπιαν φανς ολσο γουιμαστ ινβιτειτ ιν δις φορουμ εντζινιαρς φορ τζαπαν φορ μουντιαλ είδα κ έπαθα να το μεταφράσω , την άλλη φορά γράφτο στα αγγλικά θα το καταλάβω με την μια άλλωστε, το νήμα δικομας είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Cheers lad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 lad ???? δεν είμαι νεαρός αλλά ούτε γέρος, κ τώρα ντουμπέκα γιατί βλέπω παοκι θέλω την 11εκατη θέση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 ok mate!! Ελα πες τώρα την αλήθεια ότι το έπαιξες over και άσε την 11η θέση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Άντε έγινε το over. Σε καλή μεριά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 τελικά ισοπαλία οπότε πάει ο φραπες που είπα κερδίσουμε-χάσουμε το οποίον μου θύμησε ένα παλιό ανέκδοτο συζητάνε δύο γειτόνισσες -πως τα πας με τον άντρα σου; -καλούτσικα -δηλαδή; -ε να μωρέ έχω πρόβλημα τις κυριακές που πάει στο γήπεδο -εννοείς που σε αφήνει σπίτι; -όχι. άμα χάσει η ομάδα έρχευαι σπίτι με νεύρα ξεσπάει επάνω μου και με δέρνει κιόλας. άμα κερδίσει η ομάδα πάει με τους φίλους το γλεντάνε τα πίνουνε γυρνάει τύφλα και με πλακώνει. καμιά ισοπαλία με σώζει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 χαχαχα καλό..... Καλά ο άλλος πάει και χάνει και τώρα μπαίνει στην κλήρωση με 4 ισχυρές από τσου λου και 11 πρώτες από ομίλους γιουρόπα....Πάνε και βγάζουν τα μάτια τους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Και να έπαιρνε πρώτη θεση θα είχε τον επαναληπτικό στην έδρα του. Τώρα θα είναι στην έδρα της αντιπάλου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2013 Ας τους ευχηθούμε ...καλή συνέχεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2013 Με αυτό το υλικό και με την αφλογιστία που μας δέρνει....μάλλον φταίει το μνημόνιο και εδώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα