ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 Ναι ρε αδελφέ, αλλά είσαι σε λάθος θέμα, ούτε χρειάζεται να τα κόψουμε όλα για να προετοιμαστούμε για το ΤΣΜΕΔΕ. Εκεί δεν σε είδα να σκας μύτη (στο αντίστοιχο θέμα).... Να κόψουμε και το μαμίση τότε.... Εγώ θα φοράω ένα πράσινο καπέλο....Εκτιμώ την προσπάθεια που έρχεσαι από τόσο μακρυά...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 Κοιτα ρε κατι φρουτα που σκανε μυτη απο το πουθενα για τρολαρισμα...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 Εγώ διαφωνώ και την εθνική θα υποστηρίξω και τον Γαύρο με τα εγγλεζάκια θα υποστηρίξω και θα πανηγυρίσω τα γκόλ του και θέλω να περάσει στην επόμενη φάση Αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι έγραψα πιο πάνω και ο Αθλητισμός και ειδικά το ποδόσφαιρο φίλε από Μονζαβίκη , είναι και πρέπει να είναι μέσα στην ζωή μας και όχι μόνο σαν θεατές αλλά και μαζικά σαν πράξη Σε εμάς του τοπογράφους χρειάζεται για απόκτηση καλής φυσικής κατάστασης που απαιτείται κατά την άσκηση της δουλειάς μας , ειδικά εμάς στην επαρχία
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 Εσφαξαν τόσες ομάδες αυτή την αγωνιστική....Τυχαίο? Εγώ θα είμαι με τους Αγγλους από εδώ μέχρι το Μάντσεστερ... Και μιλάμε θα πανηγυρίζω τρελά!!
pantsel Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 σωστος ο george πρεπει να αθλουμαστε
Greenick Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 (edited) Εσφαξαν τόσες ομάδες αυτή την αγωνιστική....Τυχαίο? Εγώ θα είμαι με τους Αγγλους από εδώ μέχρι το Μάντσεστερ... Και μιλάμε θα πανηγυρίζω τρελά!! Ως επίσης γνήσιο παιδί της 13 και ενόψη του μεθαυριανού αγώνα ,θα ήθελα να ευχηθώ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην κοσμοαγάπητη ομάδα της Μάντσεστερ -την οποία ως γνωστόν υποστήριζα από μικρός... - Edited Φεβρουάριος 23 , 2014 by Greenick
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 Από μικρός από ξένες υποστήριζα Μπάγερν και Λίβερπουλ. Αλλά με οποιον παίζει ο gayρος, υποστηρίζω φανατικά τον αντίπαλο.....Με όποιον παίζει....πάντα και παντού...
pantsel Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 υποστηριξτε τους αγγλους να δουμε τι θα κερδισετε ακομα δεν πηρατε χαμπαρι οτι ο βαζελος εχει καταθεσει τα οπλα για τα κερδη απο το παμε στοιχημα?
Greenick Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 Από μικρός από ξένες υποστήριζα Μπάγερν και Λίβερπουλ. Αλλά με οποιον παίζει ο gayρος, υποστηρίζω φανατικά τον αντίπαλο.....Με όποιον παίζει....πάντα και παντού... Εγώ από μικρός Λιβερπουλ και Μίλαν Απλά από μια ηλικία και μετά και όλους τους αντιπάλους της συγκεκριμένης αντιπαθούς ομάδας Η ατάκα "-την οποία ως γνωστόν υποστήριζα από μικρός-" είναι περιπαικτικού χαρακτήρα και σήμα κατατεθέν μου εδώ και χρόνια.Με όποια ομάδα παίζουν,να΄σου και εγώ "φανατικός της οπαδός παιδιώθεν"...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα