Inzaghi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 (edited) Εγω παλι ειμαι φανατικος υποστηρικτης της Κωλο Κωλο απο τη Χιλη Edited Φεβρουάριος 26 , 2014 by Inzaghi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Γιατί εκεί δεν ενδιαφέρει κανένα αποτέλεσμα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 (edited) μετράει η συμμετοχή.... (100% αθλητικό πνεύμα λέμε) μέχρι και βάζελος λάτρεψε το κόκκινο .... Edited Φεβρουάριος 26 , 2014 by Didonis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 (edited) Εγω αν θελανε θα μπορουσα να τις βαψω με κοκκινο.... Μιας και βλεπω ειναι body paint... Αν και το κιτρινο με μαυρη ρωγα θα πηγαινε περισσοτερο Edited Φεβρουάριος 26 , 2014 by Inzaghi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Ευχομαστε στο φιλαθλο κοινο της Benfica καλη επιτυχια σημερα στο ευρωπαικο αγωνα με την ασιατικη ομαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Καλά αυτός ο Στέφενς πρέπει να είναι τρελή περίπτωση.....Απορώ που λένε ότι είναι και προφέρορας....Τον βλέπω να φεύγει νύχτα. Μάγεψε πάλι.. Καλά το ματσάκι ήταν στάνταρ, πήγα και ταμείο με το over την Μπενφίκα...όλα καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2014 Αντε να ευθυμήσουμε λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2014 Ικαρε καλα την εστησε την ομαδα Η Μπενφικα ειναι πολυ δυνατος αντιπαλος, ειδικα στην εδρα της Αν πιεζε για γρηγορο γκολ, θα μαζευε ταληρο απο το ημιχρονο Τσουκου τσουκου πηγε να το κλεψει το παιχνιδι με ενα γκολ. Λιγο το σουτ του Λουκας που επιασε πανω στη γραμμη ο τερματας (αραγε αν ηταν ο εποπτης του Πλατανιας - Αρης θα το εδινε γκολ?), λιγο η προβολη του Μαντουρο που δεν επιασε στο εκατοστο, θα μπορουσε να το κλεψει Η κοκκινη κατ εμε δεν ειναι καν φαουλ και καπου εκει κατερρευσε ο παοκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2014 Και μετά ήρθαν οι δύο αψυχολόγητες κινήσεις... Μαντούρο σέντερ-μπακ και νίνη αντί στοχ.... Δεν ξέρω πως σκέφτηκε χτες.... Μέχρι και χτες τον δικαιολογούσα για τις κινήσεις του.. αλλά τώρα...δεν ξέρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2014 Καθολου αψυχολογητες Ο Μαντουρο ξερει τη θεση του σεντερ μπακ, ασχετως αν χτες ηταν απαραδεκτος οπου κι αν επαιξε... Μετα το 1-0 (by the way τι αριστουργημα η εκτελεση του gaitan....) μετα τι ειχε τι εχασε... Γκολ πρεπει να κυνηγησει... Τι κι αν φαει 3 (που εφαγε) Για το Στοχ οτι και να πουμε ειναι λιγο. Μεγαλος μπαλαδορος αλλα και μεγαλος μπασταρδος επισης. Ηταν πιο αδιαφορος και απο τον αδιαφορο Toni Calvo επι εποχης Αρη ακομα... Για τα σκυλια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα