ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 Μιλαν με τους Ολλανδούς.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantsel Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 καλα λες ικαρε χαζωσα απο το πολυ ντιεγκιτο που θαυμαζα μικρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 Καλα πλάκα με κάνετε...σκληρο παιχνίδι το τακλιν με τις τάπες στον αστράγαλο 2 μέτρα μακρυα από την μπάλλα!!!!! Δολοφονικό ποιο είναι; το κτύπημα στην επικαλαμιδα με τράβηγμα του ποδιού; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantsel Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 ωραιος ηταν ο πουγιολ για μενα λιονταρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Εμένα δεν μου αρέσουν τα κλαδευτήρια . Γιατί έτσι επιβιώνουν οι άμπαλοι παίκτες και προπονητές . Και εγώ βέβαια άμπαλος ήμουν στις αλάνες , γιατί είμαι ψηλός και αργός , αλλά μου άρεσαν οι παίκτες που μίλαγαν στο τόπι . Οπως και οι παίκτες που παίζουν με το κεφάλι ψηλά . Ζάετς δηλαδή . Τον Σούρπη δεν τον θυμάμαι πως έπαιζε . Αλλά δεν νομίζω ότι έχει αφήσει μνήμες σκληρού παίκτη . Είχαμε άλλα τσεκούρια . Καλό είναι να αρχίσουμε να θυμόμαστε μερικά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Τομαράς. Αλλά την πάτησε από τους καθηγητές του είδους. (Ιντιπεντιέντε αν θυμάμαι καλά το όνομα) Στο τελικό του παγκοσμίου που αρνήθηκε να συμμετέχει ο Αγιαξ (κάτι ήξερε). Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Ο Ελευθεριάδης . Ηρθε από τον Εθνικό . Καλλιτζάκης . Αλλά βάλτε και από άλλες ομάδες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό που πιστεύω ότι θα έχει δύσκολο έργο σήμερα Μια όμως επιτυχία του Ολυμπιακού θα έχει αντίκτυπο πολύ θετικό για το Ελληνικό ποδόσφαιρο σε μια στιγμή πολύ σημαντική για την προβολή του Ελπίζω όπως είπα να πάνε όλα καλά και να βγει και το Ελληνικό ποδόσφαιρο κερδισμένο και να τα αξιοποιήσουν στο μέλλον όχι μόνο με την βαθμολογική αξιολόγηση που θα διατηρήσει τα προνόμια στις ομάδες μας , αλλά και ο χοντρός να αλλάξει μυαλά στα εσωτερικά και να μην έιναι μονοφαγάς Αλλά θα τα πούμε αυτά πάλι μετά Τώρα καλή επιτυχία Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 (edited) http://en.wikipedia.org/wiki/Giacinto_Facchetti κι αυτό για τον ΒAS http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%82_%CE%A3%CE%BF%CF%8D%CF%81%CF%80%CE%B7%CF%82 ναι δεν άφησε μνήμες κλαδευτηριού αλλά είχε ειδικές γνώσεις.... και αυτό γενικώς (ποιο γατάκι μπεκενμπάουερ?) http://www.evrytanika.gr/index.php?option=com_content&id=525798:o-qq-&Itemid=226 Edited Μάρτιος 19 , 2014 by imhotep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα