pantsel Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2014 (edited) οριστε Edited Σεπτέμβριος 25 , 2014 by pantsel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emporas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 Σκέτος ΕΜΕΤΟΣ η αναβολή όλων των αγωνιστικών για το συμβάν στο παιχνίδι του Εθνικού με τον Ηρόδοτο! Όσο για τον θανόντα, οι φωτογραφίες του που κυκλοφορούν νομίζω τα λένε όλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 (edited) Εγώ θα ήθελα αναβολή επ' αορίστου μέχρι να εξαρθρώσουν όλες τις ομάδες με τους αλήτες που πάνε στα γήπεδα για επεισόδια Μέχρι και έλεγχο στις θύρες θα πρότεινα σε στυλ όπως γίνεται στα μπαρ και ας έτρωγα και πόρτα Να σταματήσουν να υπάρχουν στρατοί Αν και εγώ αυτό που θέλω δεν μπορεί πλέον να γίνει , δηλαδή πλήρη από εξάρτηση του εμπορευματοποιημένου αθλητισμού και επιστροφή στον μαζικό αθλητισμό Προς το παρόν η αναβολή θα μου επιτρέψει να κλείσω την Κυριακή αγώνα μεταξύ της τοπικής ομάδας της πόλης μου και των παλαιμάχων της Edited Σεπτέμβριος 30 , 2014 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 Κάνουν αναβολή μιας αγωνιστικής και λύθηκε το πρόβλημα της βίας μονομιας.. Και γαμω τους φωστήρες έχουμε σε αυτή τη χωρα. 100 χρόνια μνημόνια για να γίνετε άνθρωποι χρειάζονται Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 Διάλυση των οπαδικών συνδέσμων , τώρα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 (edited) Για να τιμήσουν την μνήμη του θανόντα έλεγε η ανακοίνωση νομίζω Ικαρε και όχι για να λυθεί το πρόβλημα Εγώ είμαι επίσης υπέρ της διάλυσης των συνδέσμων εδώ και τώρα και face control στις Θύρες των γηπέδων όπως ακριβώς γίνεται στα νυχτερινά μαγαζιά για να μην πω να μπαίνουν μόνο με κουστούμι όπως πήγαιναν στο γήπεδο όταν ο πατέρας μου ήταν πιτσιρικάς (το τελευταίο για αστείο το έγραψα) ένα βιογραφικό του Θανόντα όπου βλέπουμε (για όσους δεν το ξέρουν ) από πότε υπήρχε η φασιστική δράση της ΧΑ Εγώ τους ξέρω από το τέλος της δεκαετίας του 80 http://news247.gr/eidiseis/koinonia/poios_htan_o_opados_toy_ethnikou_kwstas_katsoulhs_o_agwnas_toy_dipla_ston_temponera_kai_h_aristerh_toy_drash.3054896.html Edited Σεπτέμβριος 30 , 2014 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 (edited) 1-1 o θρύλος , έπρεπε να μπει ο ντε Βιτζέτζι λίγο πιο γρήγορα Πολύ καλός ο Μαντούκα ενώ πολύ καλός γενικά ο τρόπος ανάπτυξης του Θρύλου Λίγο με τα οσφάιτ να πρόσεχε θα είχε κάνει το δεύτερο γκολ Δεν πειράζει έχει συνέχεια θα δούμε Καλή επιτυχία αύριο στον γαύρο Edited Σεπτέμβριος 30 , 2014 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2014 Αναμετάδοση από το μέλλον; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2014 Καλή επιτυχία στη Μαλμε Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2014 Με τις ευχές μου η Μάλμε ν' αποδείξει ότι, δεν είχε άδικο ο ......προπονητής της! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα