Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι ομάδα είμαστε;


ilias

Τι ομάδα είμαστε;  

1.168 μέλη ψήφισαν

  1. 1. Τι ομάδα είμαστε;


This poll is closed to new votes


Recommended Posts

Ποιός είναι ο δυπύθμενος η μάλλον διπύθμενος , από το διπλός και όχι από το δύο ?

 

Μονοπύθμενα , διπύθμενα, τύποι τάνκερ, γκαζάδικα δλδ, μέχρι πρόσφατα η μεταφορά αργού πετρελαίου, γινόταν από τα μονοπύθμενα μόνο που ήταν τρομακτικά επιρρεπείς στα ναυάγια, πχ exxon valdez , prestige , μετά από αυτά τα 2 ατυχήματα  που προκάλεσαν ανεπανόρθωτες οικολογικές καταστροφές αποφασιστικέ ανάμεσα στα άλλα  κ η χρησιμοποίηση του διπύθμενου τανκερ που ήδη υπήρχε  , το διπύθμενο , που στην πραγματικότητα είναι 2 μονοπύθμενα μαζί , το ένα μέσα στο άλλο δλδ, μπορεί να είναι ακριβότερα όσων αφορά την κατασκευή κ πλεύση τους αλλά  τα κάνει ασφαλέστερα για τα πληρώματα  κ για το περιβάλλον, ήδη τα ναυάγια τέτοιου τύπου τάνκερ έχουν μηδενιστή, όμως έχουν κ ένα άλλο πλεονέκτημα , ο πρώτος πυθμένας χρησιμοποιείτε  μόνο για σαβούρωμα θάλασσας όταν είναι άδειο κ βρεθεί σε κακό καιρό , φαντάσου τώρα που σαβουρώνουν τα μονοπύθμενα κ τη προκαλούν όταν ξεσαβουρώσουν .

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη   έχει ήδη αντικαταστήσει το μεγαλύτερο μέρος του στόλου της με διπύθμενα , σε αντίθεση με την οικογένεια Αλαφούζου που δεν έχει αντικαταστήσει κανένα .  κατά τ’αλλα, ο skai είναι ένα κανάλι με  οικολογική ευαισθησία :roll: 

Όχι ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη δεν έχει ευθηνή για κάποια άλλα θαλάσσια ατυχήματα άλλα δεν το συνεχίζω allo γιατί θα παταχτεί ο καρυστινος κ θα αρχίσει να λέει τα δικά του, άσε δλδ  που μπορεί να πεταχτή κ ο Δημητράκης από διπλά κ να.. :D

Link to comment
Share on other sites

πότε??? ποτέ!!!!!!

καλώς τα παιδιά.....καλώς τους πελάτες....χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα

 

hi-loser.jpg

Edited by ikaros13
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.