GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 με στεναχωρείς σαν Πανιώνιο , Νέα Σμύρνη και Βάζελος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 Στην Ν.Σμύρνη οι περισσότεροι Παναθηναϊκοί είναι...έπρεπε να το ξέρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 όταν ήμουν εκεί την δεκαετία του 80 δεν νομίζω να ίσχυε αυτό Τουλάχιστον εγώ έβλεπα μόνο Πανιώνιους εκεί Τώρα όλα έχουν αλλάξει ούτε το γιο μου δεν μπορώ να κάνω Πανιώνιο Βαζέλας σαν το συχωρεμένο το Παππού του έγινε και ας μην τον γνώρισε Ο Πατέρας μου ήταν ο μόνος Βάζελος που ήξερα από Νέα Σμύρνη αν και έμενα μικρός στα όρια με τον Νεο Κόσμο κοντά στο άλσος Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 Πάντα ίσχυε . Ηταν οι μεγάλες πορείες στην Ευρώπη , από το 70 μέχρι το 2010 που έκαναν πολύ κόσμο βάζελο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
akaliak Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 Glory days... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 Γιώργο σε σωστό δρόμο ο πιτσιρικάς... Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kioanni Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 Χα χα George Micheal μη στεναχωριέσαι, δε θα μπορούσα να είμαι Πανιώνιος, καθ' ότι στις Νεο-Σμυρνιώτικες ομάδες, κολυμπούσα 8 χρόνια με το Μύλωνα!! (Μυλωνάρα ολέ και τέτοια!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2015 άσχετο ποιο χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία και ποιο την φέρνει?? Dubai - AbuDhabi 0-2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2015 στημένο ήταν.......το ντουμπαι ζει με τα λεφτά δανεικά του αμπουνταμπι γιαυτό δεν χάσαμε και εμείς από τους γερμανούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2015 Στην 21η «στροφή» «Βόμβα» Παναιτωλικού στην Τούμπα.... 1-2 :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα