Faethon11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2015 Μπα .. το πολύ 0-2.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 (edited) φαεθων...χασαμε .... δες τε και αυτο οι ανθρωποι δεν πανε καλα.. http://sports.in.gr/football/article/?aid=1500033682 και ο σχολιαστης απλα να λεει "δεν ειναι ωραια εικονα" δλδ ειναι -μονον- θεμα εικονας??? Edited Οκτώβριος 19 , 2015 by dimitris GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 που να μαι...σκέφτομαι αν νευρίασα περισσότερο με την εξέλιξη του παιχνιδιού ή με τα 150ε που εχασα στο στοιχημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 Εμ για αυτό δεν παίζω στοίχημα..... Δεν πειράζει, έτσι και αλλιώς το έχουμε πάρει απόφαση πως η χρονιά είναι μεταβατική.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 ΦΑΠΑ ΠΑΛΙ... Μπαμ και κάτω ο πελατης. Χρααααπ Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
akaliak Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 Μέσα ήμουν. Πριν λίγο γύρισα. Ωραίος αγώνας πάντως, με διακυμάνσεις στο σκορ και στο τέλος νίκησε ο καλύτερος (για δεύτερη συνεχόμενη φορά)! [emoji256] Sent from my MI PAD using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 Εμ για αυτό δεν παίζω στοίχημα..... Δεν πειράζει, έτσι και αλλιώς το έχουμε πάρει απόφαση πως η χρονιά είναι μεταβατική.... σήμερα να σε δώ...Εφαγα παντόφλα απ'τη γυναίκα και δε θα πάω γήπεδο. Εχε χαρη να ριξουμε κανα τριμπαλο και να μην ειμαι κει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 Μην ξαναπατήσεις τότε... προσωπικα έχω να πάω γήπεδο για αγώνα πρωταθλήματος πολλά χρόνια...18 για την ακρίβεια.... αλλα αγώνα δεν εχω χάσει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 σήμερα να σε δώ...Εφαγα παντόφλα απ'τη γυναίκα και δε θα πάω γήπεδο. Εχε χαρη να ριξουμε κανα τριμπαλο και να μην ειμαι κει! Το 'δες, το 'παιξες ; ; ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 Το 'δες, το 'παιξες ; ; ; E δε γίνονται αυτά, χαχαχα. Πάντως παρόλο το 3μπαλο, (το πεναλτυ ηταν φαουλ εξω απ'τη μεγάλη περιοχή) με νευρίασαν οι παίκτες στο 2ο ημιχρονο. Σου λεει κερδίζουμε 3-0, θα κανουμε "βολτα". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα