CHOUTOS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2015 (edited) Σιγά βρε Τέντ . Στο Καραισκάκη , οι αστυνομικοί , δεν σηκώνουν τα μάτια στον Πρόεδρο ... Αυτό μόνο? Αν δεν κάνω λάθος ο υπεύθυνος ασφαλείας του προέδρου είναι πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Μετά ψάχνονται γιατί δεν συλλαμβάνεται κανείς. Εδώ υπάλληλος της Ιντρακόμ πέταξε πέτρα στο πούλμαν του μπασκετικού ΠΑΟ, τον έπιασαν και μετά? Τίποτα, απολύτως φυσιολογική εξέλιξη. Το κράξιμο να πέφτει, ορθότατα, αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να μείνει η γυναίκα του Φινμπόγκασον χήρα έχει μεγάλη διαφορά. Για τη βία δεν υπάρχει άλλοθι, όποιος ασπάζεται τέτοιες αντιλήψεις με τις υγείες του. Θα το βρεί μπροστά του αργά ή γρήγορα. Edited Νοέμβριος 22 , 2015 by CHOUTOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2015 έτσι κι αλλιώς ο φανατισμός ως κάλυμμα της έλλειψης προσωπικότητας θα υπάρχει πάντα εδώ αν μπουν τζιχαντιστές με πολυβόλα σε γήπεδο θα τους περάσουμε για φιλάθλους .. τι να λέμε τώρα .. βέβαια το λέω εγώ που ως πρώην αθλητής δεν είμαι φανατικός και διέγραψα εξ αιτίας μιας διαφήμισης σε φανέλες και την προτίμησή μου σε κάποια ομάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2015 ευτυχώς που αναβλήθηκε , όχι γιατί θα έχανε ο γαυρος, αφού όλοι ξέρουμε ότι θα χειμίζοταν τον βαζελο κ θα του έριχνε 3-4 για πλάκα, αλλά γιατι απόλαυσα το ell clasico άλλο επίπεδο ποδοσφαίρου κ άλλο επίπεδο κερκίδας από τα δικα μας . τελικα είναι θεμα παιδειας Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 (edited) ευτυχώς που αναβλήθηκε , όχι γιατί θα έχανε ο γαυρος, αφού όλοι ξέρουμε ότι θα χειμίζοταν τον βαζελο κ θα του έριχνε 3-4 για πλάκα, αλλά γιατι απόλαυσα το ell clasico άλλο επίπεδο ποδοσφαίρου κ άλλο επίπεδο κερκίδας από τα δικα μας . τελικα είναι θεμα παιδειας Μήπως (μια σκέψη κάνω) ήταν στημένη η όλη φάση ώστε να απολαύσουν οι φίλαθλοι το αυθεντικό clasico??? έτσι κι αλλιώς ο φανατισμός ως κάλυμμα της έλλειψης προσωπικότητας θα υπάρχει πάντα εδώ αν μπουν τζιχαντιστές με πολυβόλα σε γήπεδο θα τους περάσουμε για φιλάθλους Που να τολμήσουν να μπουν σε ελληνικό γήπεδο? Θα τρομάξουν βλέποντας τους δικούς μας. (Οι δικοί μας είναι καλύτεροι, που λέει και το ανέκδοτο) .. τι να λέμε τώρα .. βέβαια το λέω εγώ που ως πρώην αθλητής δεν είμαι φανατικός και διέγραψα εξ αιτίας μιας διαφήμισης σε φανέλες και την προτίμησή μου σε κάποια ομάδα Σε ποιό άθλημα παππού? Edited Νοέμβριος 23 , 2015 by tetris Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 Διαβάστε την δήλωση του Μπέργκ . Πιό αληθινή και πιό σαφής δεν γίνεται . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 και τα δυο παιδιά (Γκούμας και Πουρσανίδης ) καλά τα είπαν στην Αθλητική Κυριακή Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 και τα δυο παιδιά (Γκούμας και Πουρσανίδης ) καλά τα είπαν στην Αθλητική Κυριακή Τι ειπαν; γιατι έβλεπα ΣΚΑΙ... Ο Πανιώνιος Γιωργο αν εξαιρέσεις το χθεσινό καλα τα εχει παει και παιζει και μπαλιτσα καποια ματς που εχω δει Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 Δεν τον είδα τον Γκούμα , αλλά παλιά δεν γούσταρε στα καλόπαιδα . Ηταν πολύ κύριος για αυτούς . Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 ποδήλατα (1968-70) θείο (εσύ ξανάρχισες..) κάναμε κάτι διαδρομές διηγώντας τα να κλαις, που λένε: ανάβαση Χορτιάτη, Θεσσαλονίκη-Ασπροβάλτα κ.α. μετά από κάτι διασχολικούς, μου πρότειναν να πάω στο κολυμβητικό στον αρη γιατί ο μπαοκ δεν είχε (τόοοτε!) και τα παράτησα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
genesis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 Περαστικά βαζέλες. Αύριο μπορεί να χάσει ο Ολυμπιακός και να γελάσει το χειλάκι σας... Υπομονή Παναθηναϊκοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα