rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2009 ΠΑΟΚ απο τα γεννοφάσκια του ο gaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
mred-akias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2009 Εγώ αλλοίωσα τα αποτελέσματα ψηφίζοντας "άλλο" καθώς δεν είμαι τπτ! Αλήθεια πως και δεν υπήρχε επιλογή "Δεν ασχολούμαι/δίνω δεκάρα/κοκ"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chilon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2009 Πράγματι, συνάδελφε rigid. Όμως, το κριτήριο επιλογής του δεν ήταν -υποθέτω- η αγάπη του για την ομάδα, αλλά οι "ικανότητές" του. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να διευκρινίσει κανείς ποιες είναι αυτές οι "ικανότητες". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brutagon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2009 Εγώ αλλοίωσα τα αποτελέσματα ψηφίζοντας "άλλο" καθώς δεν είμαι τπτ!Αλήθεια πως και δεν υπήρχε επιλογή "Δεν ασχολούμαι/δίνω δεκάρα/κοκ"? off topic που να βρεις χρόνο να ασχοληθείς ρε μαν? αφού όλη μέρα εδώ μέσα σουλατσάρεις...:lol: off topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2009 @chilon είπαμε: "ΑΦΜ - ταυτότητα & λεφτά" και βουρ για μετοχές Link to comment Share on other sites More sharing options...
mred-akias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2009 off topicπου να βρεις χρόνο να ασχοληθείς ρε μαν? αφού όλη μέρα εδώ μέσα σουλατσάρεις... off topic Ε ναι όταν δεν κάνω δουλειές στο γραφείο του πατέρα μου και μαθήματα οδήγησης, χαζεύω στο φόρουμ (πρωτίστως από τους mac του γραφείου ). Διακοπές και όλοι οι φίλοι διασκορπισμένοι... ναι οκ είμαι off topic αλλά ο συνάδελφος brutagon μου κρέμασε το καρότο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chilon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2009 Πολύ ωραίο το απόσπασμα rigid. Ανταποδίδω με τον ορισμό του πέναλτι στο 01:05 μέχρι 01:30 του http://www.youtube.com/watch?v=WLAg2rRS8gs&feature=PlayList&p=3EAEA639A1BE0FD4&index=4 και την σκηνή μεταξύ 01:31 και 01:42 του ίδιου αποσπάσματος. (Σημείωση: Δεν έχω σχέση με Θεσσαλονίκη και Π.Α.Ο.Κ.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2009 έλα να ακούω προβλέψεις...... Καλά παλαβός είσαιιιιιιιιιιι??????? Τι να προβλέψει κάποιος με σίγουρο το αποτέλεσμα??????? Τα βλέπω όλα πράσινα (κατά του τα "βλέπω όλα μπλε")!!!!!:cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Πανάθα και old school !!! Against modern football !!! για φέτος τα διαρκείας είναι : ποδόσφαιρο βόλλευ γυναικών και πόλο ανδρών όλα συνδεσμιακά όπως πάντα........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
howard_roark Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 εγω εμαθα απο φιλο δημοσιογραφο που ειναι με αποστολη οτι η τριαδα ντουντου - λεντεσμα - μαρεσκα τα τρωει ολα και φτυνει και το κουκουτσακι. με τον βαρβαρο βικινγκ και το μακεδονιτικο το παλληκαρι στην αμυνα, με γκαλετι και ντιογκο μπροστα, αντε και 2 μεταγραφες για φορ και εξω αριστερα, 4-2-3-1 και παλι απο μαρτιο θα γιορταζουμε στον περαια φιλε τεο κι εσεις θα το γυρισετε στο μπασκετ ασε μην ερθει ο νειτ ρομπινσον και γινει κανενα πορνο φετος και στο μπασκετ με πολλη συναδελφικη αγαπη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα