BAS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2016 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2016 Εκλεισε σήμερα η 13 και νικήσαμε στο ντέρμπυ .... Αρα , μόνιμα κλειστή ....
AMHxaNos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2016 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2016 Η μητέρα και ορισμός όλων των El Classico: Νίκη vs Ολυμπιακός 0 - 0.
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2016 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2016 (edited) ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου που κατέβασε τα ρολά στο 0-0 , ο Κατσούλης είναι γιος από φιλαράκι που παίξαμε αντίπαλοι στο τοπικό και είναι από Αλιβέρι ο δε πατέρας του έπαιζε στα Ζάρκα (όπου παίξαμε αντίπαλοι ) Που και που κατεβαίνει Κάρυστο και πίνουμε κανα ουζάκι. Φαίνεται έχουμε παράδοση στην περιοχή μου με τερματοφύλακες αφού και ο Κώστα Λάμπρου στην Ολλανδία , είναι επίσης γιος φίλου που παίξαμε αντίπαλοι στο τοπικό , ενώ τον είχε και προπονητή - παίκτη ο αδερφός μου στο Βέλος μια περιοχή κοντά στο Αλιβέρι Ελπίζω να το καλέσουν πάλι στην Εθνική γιατί πάει σχετικά καλά στην Ολλανδία Edited Δεκέμβριος 5 , 2016 by GEORGE MICHEAL
tetris Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2016 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2016 για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι http://tvxs.gr/news/athlitika/o-sokrates-kai-i-dimokratia-ton-korinthians
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2016 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2016 Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναβάλει Βασίλη για σένα ΑΟ Κύμης Από φίλο στην Κύμη την είδα πρώτη φορά και τώρα έχει τρέξει σε όλο το δίκτυο
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2016 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2016 (edited) Ο Τάσος Βέκιος καλός φίλος , Βασίλη παίξαμε και αντίπαλοι σε φιλικό και γνώρισα και άλλους από Κύμη Δική του η φωτό Τα είπε ωραία σήμερα στην Αθλητική Κυριακή ο Νίντζα ... Εδώ με τον αδερφό μου στην Κάρυστο Edited Δεκέμβριος 18 , 2016 by GEORGE MICHEAL
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2016 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2016 και Πανιωνάρα 1974 - 75 πρεμιέρα με Λάρισα πρώτη φορά Α Εθνική http://mam.avarchive.gr/portal/digitalview.jsp?get_ac_id=2154&thid=15969
COSTAS T Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2017 Πολικές θερμοκρασίες επικρατούν στην χώρα. Στην ΑΕΚ για παράδειγμα έχουμε -12.
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2017 (edited) Πολικές θερμοκρασίες επικρατούν στην χώρα. Στην ΑΕΚ για παράδειγμα έχουμε -12. Είμαστε όλοι φέτος για το μακρύτερο... παίζουμε για να παίζουμε Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Edited Ιανουάριος 9 , 2017 by ikaros13
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα