Chilon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Εγώ πάλι θα προτιμούσα τους Κασναφέρη, Ποντίκη, Παπουτσέλη, Τεροβίτσα, Τσαγκαράκη και τα υπόλοιπα "καμάρια" μας σε όποιον σχηματισμό επιθυμούν.:)
Directionless Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Πω πω ... κουραστικές καταστάσεις. Ήρθε ο Μάτσα, το γνωστό ποιήμα, μετά ήρθε ο μπομπ ο σφουγγαράκης, το ίδιο ποίημα... Τόσο καιρό όλο "του χρόνου θα τα πούμε" και του "χρόνου θα τα πούμε". Θόδωρα και γω μπάσκετ 2 χρόνια διαρκείας, με 1 φάιναλ φορ στην πλάτη, επισκέψεις στο ΣΕΦ (μέγιστη στιγμή η ιστορική 30άρα στο κύπελλο και τα πολλά τα μπάχαλα εντός και εκτός γηπέδου) και με εκτός Ελλάδος στη μπάλα. "Στο Βέρολινο ήρθα Πανάθα για σένα, ξανά σηκώσαμε με τρέλα άλλο ένα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Μπολώνια, Παρίσι εσύ μου έχεις χαρίσει αστέρια πολλά, γι' αυτό λοιπόν και εγωωω ....".
ilias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Μια εικόνα χίλιες λέξεις!!!:)
xafto Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 ΟΦΗ και τώρα θα πάρω διαρκείας και κάθε Δευτέρα μεσημέρι που εσείς θα πήζετε στο σπίτι εγώ θα βλέπω ματς στο ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ ( τα καλά της Β' κατηγορίας χαχααχαχα!!!!)
ilias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 ΟΦΗ και τώρα θα πάρω διαρκείας και κάθε Δευτέρα μεσημέρι που εσείς θα πήζετε στο σπίτι εγώ θα βλέπω ματς στο ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ ( τα καλά της Β' κατηγορίας χαχααχαχα!!!!) Σωστός ο "ΟΦΙΣ":):)
sundance Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 αν και βαζελος και ιδιαιτερα αδιαφορος με το ποδοσφαιρο,οπως εχει καταντησει,παρτε
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα