Romanos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 ..κερδίζετε και στην Τρίπολη. Μια χαρά τα πάτε.. Κατά το Μάη έχει το βουερό κλάμα χρόνια τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 Συγχαρητήρια ικαρε. Δίκαιοι κυπελλούχοι! Ράψε το έβδομο τώρα! Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 (edited) Αύριο το ντέρμπι , των ντέρμπι Για αυτό ζει όλη η πόλη μου ΑΟ Μαρμαρίου - ΑΟ Καρύστου για το πρωτάθλημα του Β τοπικού Εύβοιας Και εγώ έχω παίξει και στους δυο .... Αλλά είμαι ΑΟ Καρύστου και φυσικά μετά Πανιώνιος Edited Φεβρουάριος 18 , 2017 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 1) Ποδόσφαιρο: Διπλό μες στην Τουρκία Θρύλε ολέ ολέ..!!! Καναπέ πάλι βαζελάκια; Πότε είναι η κλήρωση..!! 2) Καλαθοσφαίριση: Πόσο μ' αρέσει που παρακαλάτε να νικήσει ο Ολυμπιακός μες στη Φενέρμπαχτσε μήπως βγείτε 4οι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 Μιλάνε και οι πελάτες της κουλας... Τι έγινε ο Μπεντο θα μείνει τελικά τώρα που νίκησε τους κατσαπλιάδες; Για το μπάσκετ... Ακόμα στη χώνεψη είσαστε χαχαχαχα Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgecv Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 Τους πάνθηρες πως τους βλέπεις, θα τους φτάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 (edited) Ιστορικός είναι ένας ..... Δεν τον φτάνει κανένα γατάκι .... Edited Φεβρουάριος 23 , 2017 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2017 "Του Σπανούλη βήματα. Του Τζέιμς τριποντάρα..." Είστε απίθανοι τύποι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2017 Είμαι σίγουρος στην τρίπονταρα έβριζες θεούς και δαίμονες. Είσαι είναι αυτά.. Αν δεν το ζεις από μέσα δεν ξέρεις τίποτα Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2017 (edited) Ξαναζώ τις στιγμές του 1971 όταν έγινα Πανιώνιος βλέποντας τον Δέδε να σκοράρει σε ένα παιχνίδι με τον ΟΦΗ Μια χρονιά που έπρεπε να ήμασταν πρωταθλητές . Τότε ήμουν σχεδόν μωρό , τώρα ξανα έγινα μωρό .... Edited Φεβρουάριος 26 , 2017 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα