ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2017 1ον. Εννοείται αλλα δεν με χάλασε και το χ. Έτσι και αλλιώς στην Τουρκία θα τα αρπάξεις σε λυπήθηκαν χτες 2ον. Είπαμε στα κρίσιμα σε έχω πελάτη όποτε δεν ανησυχώ καθόλου... Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2017 Όσο ακόμα μπορούμε και ελπίζουμε ότι, θα 'ρθουν άσπρες μέρες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2017 Μόνο αν χιονίσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2017 Ούτε τις γριές μωρέ;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2017 (edited) Θέλω να το βλέπω .... Τρεις βαθμούς πίσω και το όνειρο συνεχίζεται ..... Edited Μάρτιος 11 , 2017 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2017 Και ο Ίκαρος είχε το ίδιο όνειρο, να "πετάξει" κοντά στον ήλιο αλλά έλιωσαν τα φτερά του...!! Και σήμερα έχει εξαφανιστεί. Που να είναι άραγε; Έμεινε από μπαταρία ο iphone; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2017 Απλά δεν θέλουμε να αγχώνουμε τον Πανιώνιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2017 (edited) Το παιδάκι που ερχόταν με τον πατέρα του να μου δώσει το χέρι του (παρόλο που τον είχα τρελάνει στην κλωτσιά τον πατέρα ) , όταν τελείωνε το ματς ,εδώ στο τοπικό και τον έβλεπα πάντα δίπλα του , (*) έφτασε να γίνει ένας πολύ καλός τερματοφύλακας από του καλύτερους στην Ολλανδία και να που ακούγεται ότι στο Βέλγιο θα είναι ο βασικός κάτω από τα δοκάρια της Εθνικής μας στην θέση του τραυματισμένου Κασνέζη . (*) είχε προπονητή τον πατέρα του ο αδερφός μου στο Βέλος μια πόλη πιο πάνω από την Κάρυστο , όταν σταμάτησε το ποδόσφαιρο εκεί ο πατέρας Λάμπρου και πάλι έβλεπε τον μικρό Κώστα πάντα με μια μπάλα Edited Μάρτιος 13 , 2017 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2017 Και ο Ίκαρος είχε το ίδιο όνειρο, να "πετάξει" κοντά στον ήλιο αλλά έλιωσαν τα φτερά του...!! Και σήμερα έχει εξαφανιστεί. Που να είναι άραγε; Έμεινε από μπαταρία ο iphone; Ναι το φόρτισα γιατί έπρεπε να το έχω έτοιμο για το προσκύνημα της βασίλισσας στο ΟΑΚΑ και ξαφνικά μέσα στην κερκίδα έμαθα για κάτι ταλαίπωρα παλικάρια που νόμιζαν ότι θα πάνε στους 8...... χαχαχαχα πάλι τέσσερα; καλώς τα παιδιά του Πειραιά. Γελάνε και τα χαμαμ Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2017 (edited) Λίγο ατμόσφαιρα από πραγματικά ντέρμπι Και αυτό δεν είναι τίποτα σε σχέση με αυτά που έπαιζα και εγώ , ΑΟ Καρύστου - ΑΟ Μαρμαρίου Edited Μάρτιος 16 , 2017 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα