GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2017 (edited) Εγώ ξέρω ότι αν ένα πρωτάθλημα πρέπει να πανηγυρίσουν οι γαύροι στα τελευταία 20 χρόνια είναι το φετινό γιατί είναι μάλλον το μόνο που θα πάρουν τίμια και δίκαια γιατί ήταν και οι καλύτεροι φέτος και χωρίς όργια διαιτητικά , αφού πλεον το χρήμα του Τσουλού δεν είναι εξασφαλισμένο 100 % . Ο Πανιώνιος πίκρα σήμερα αλλά για αυτό είναι ωραίο το ποδόσφαιρο και η ομάδα μου το κάνει πιο ωραίο Γιατί πρέπει να την πίνουμε που και που . Ετσι η αξία την νίκης και της επιτυχίας γίνεται μετά πιο γλυκιά Επομένως πάντα Πανιωνάρα , η ομάδα που παίρνει το Ελληνικό ποδόσφαιρο από το χέρι και το οδηγεί από το γκρεμό που το έφεραν οι μεγάλοι , σε καλύτερους δρόμους .... Edited Μάρτιος 19 , 2017 by GEORGE MICHEAL
Romanos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2017 Θρύλε θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!!!
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2017 ΚΥΠΕΛΟ ΠΑΟ-ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2017 Θρύλε θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!!! Έλα που είσαι...; Αυτό λες κάθε φορά που πετάς και έναν κορνε; Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Romanos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2017 Θα τα πούμε στον τελικό!!! Έχουμε περσινά χρωστούμενα με το ΑΕΚάκι πρώτα, που μας έβαλε ο Κοντονής να παίξουμε τον τελικό μετά από ένα μήνα απραξίας.
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2017 Άμα φτάσεις... που δεν.. Αλλα γουστάρω με τρέλα και με οπαδούς όπως κάποτε.. Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2017 Σιγά μην περάσετε και οι δύο!!!!!
BAS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2017 Τελικός δικεφάλων για ξεπουπούλιασμα ?
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2017 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2017 Ξεπουπουλιαστικε το δικεφαλακι σήμερα.. Έτσι στο τέλος που νόμιζαν ότι πήραν τα πάνω τους. Φαααααπ και κάτω. Άντε γεια!!! Σειρά τώρα έχει ο αιώνιος... Γιώργο ετοιμάσου την άλλη εβδομάδα Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Kane Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2017 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2017 Σαστισα λίγο στην αρχή, αλλά μετά κατάλαβα οτι μιλούσες για ΑΕΚ, είδα οτι εισαι και πρασινοφρουρός. ΛΕω και γώ, για τον ΠΑΟΚ λεει, που παιζαμε με το ολυμπιακό στο μπασκετ...που η μπασκέτα είχε Φ1000 διάμετρο!!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα