imhotep Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2017 (edited) https://youtu.be/C-ULqcKoGGY λεπτομέρειες εδώ http://www.olapaok.g...avio-mpispikis/ Edited Νοέμβριος 7 , 2017 by imhotep Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2017 http://tvxs.gr/news/ellada/parapempetai-se-diki-o-marinakis-ki-akomi-27-atoma-gia-stimenoys-agones-kai-systasi-symm Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2017 Και Ελλάδα και Ευρώπη και με Έλληνες διαιτητές και με ξένους και με σάλιο και χωρίς... Άντε γεια!!!! Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Directionless Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2017 (edited) Ευρωφάπα. Δεν θα ήθελα να είμαι Ολυμπιακός και να έχω τέσσερις σερί ήττες (οι τρεις "εντός" έδρας). Σε αντίστοιχη περίπτωση, εμείς θα είχαμε λαϊκά δικαστήρια από την δεύτερη κιόλας ήττα. Edited Νοέμβριος 11 , 2017 by Directionless Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2017 Τι ομαδάρα έχετε!!! Συνεχίστε έτσι. Σας εύχομαι three-peat. Τι εννοείς ότι έχετε ήδη αποκλειστεί στο κύπελλο και ότι στον πρώτο σημαντικό αγώνα που έκρινε τίτλο τον αρπάξατε από την Κούλα;Χα χα χα, είστε απίστευτοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2017 Εντάξει εμείς δεν είμαστε μονοφαγάδες . Είπαμε να πάρει και η Κούλα ένα κυπελλάκι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2017 Στις 4.00' ποδόσφαιρό ο γιός στο γήπεδο των Σούρμενων.... Στις 7.30' μπάσκετ η κόρη στο κλειστό του Έσπερου.... Στις 9.45' ποδόσφαιρο στο Καραϊσκάκη.... Μια χαρά θα πάει κι αυτή η Κυριακή..... Φαϊ, ύπνος, ξεκούραση κι ανάκτηση δυνάμεων γιατί έρχεται Δευτέρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirsogiannis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2017 Άντε και με νίκες! Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω ένα περιέργως θετικό συναίσθημα σήμερα για εθνική... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2017 Ναι θα έριχνε 3 στους Κροάτες και θα περνούσε... Σε πιο όνειρο; Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2017 όχι βρε το ότι δεν έχασε πάλι, ήταν το θετικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα