Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2014 Παπουτσέλης..Παπουτσέλης..... Τι μου θυμίζει..... Α, ναι.. "Αχ αυτό το Παπουτσέλη"....... Ήταν τότε που άλλαξαν τα κόζια.....και ξεκίνησε η λαίλαπα....
jktheman Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2014 Με τη λογικη 3-2 θα παει και ο παοκ
HQ7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2014 Τέρμα τα μπουφανάκια-σκουφάκια-κασκολάκια ετοιμάστε τα πράσινα κοντομανικάκια (νωρίς-νωρίς θα ξεκινήσετε και του χρόνου την μεγαλειώδη ευρωπαική πορεία)
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2014 (edited) (νωρίς-νωρίς θα ξεκινήσετε και του χρόνου την μεγαλειώδη ευρωπαική πορεία) λογικό, αφού στα ατσικά δεν έχεις ποτέ εμπιστοσύνη Με τη λογικη 3-2 θα παει και ο παοκ Ας βάλουν 2 η μπουγατσάδες κ το συζητάμε….. Edited Νοέμβριος 6 , 2014 by ΝΙΚΟΣΤΡΙ
BAS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2014 Α ρε υπαλληλάκια της 13 , ο Τζίγγερ σας έφταιγε . Τάχα φωνάζετε και στηρίζετε τώρα αυτό το συνοθύλευμα , γιά να μην σας πετάξουν έξω από την Λεωφόρο οι πραγματικοί Παναθηναικοί . Να κλείσει ο ενιαίος νεκροφορέας Τώρα . Τζίγγερ Θεέ πάρε την ΠΑΕ .
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2014 Γαμπρέ, αλλιώς είναι να χάνεις 3-2 στο Τορίνο σαν φιλοξενούμενος κ αλλιώς σαν γηπεδούχος στην λεωφόρο……
BAS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2014 Καλά όταν έχουμε βάλει 4 στην Γιούβε το 70 και την έχουμε αποκλείσει δύο φορές στις επόμενες δεκαετίες και μάλιστα στην τελευταία ο Αγγελος είπε να την σεβαστούμε και να σταματήσουμε , τι να μας πείτε οι παραγκίτες ? Βέβαια τότε θεωρούσαμε λίγο τον Πάουλο Σούζα , ενώ τώρα μας φαίνεται παικταράς ο Πράνιτς .
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2014 (edited) Μα τι ωραίο άθλημα που ειναι το βόλεϊ… είναι γεμάτο.......... συγκινήσεις http://www.sport-fm.gr/article/xortainei-to-mati-sou-bolei-vids/794232#at_pco=smlwn-1.0&at_si=545e7ea5860b2291&at_ab=per-2&at_pos=0&at_tot=1 πέθανε ο θρυλικός Μητσάρας του Πανιωνίου ο γνωστός τρελός φίλαθλος που βλέπαμε πάντα πίσω από την κάμερα σε κάθε συνέντευξη της Αθλητικής Κυριακής Από το σχόλιο μου στο fb καρυστινε, θεωρείτε λέει αγνοούμενος ……. http://www.sport-fm.gr/article/thriler-me-ton-mitsara/794178#at_pco=smlwn-1.0&at_si=545e8637efc37e19&at_ab=per-2&at_pos=0&at_tot=1 Edited Νοέμβριος 8 , 2014 by ΝΙΚΟΣΤΡΙ
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2014 (edited) Ναι τα είδα τα ευχάριστα νέα , τον είδαν στο Πειραιά και φυσικά στο Νεο Κόσμο όπου τον έβλεπα και εγώ συχνά αφού όπως είπα εκτός από Πανιωνάρα ήταν και Θρίαμβος (η ομάδα μου στην Αθήνα όπου αγωνίστηκα) Είναι όμως πολύ αδυνατισμένος Το ήξερα βέβαια πριν από την Νικολούδη , αφού μου το ανάφερε φίλος και φίλαθλος της ομάδας από την περιοχή , συζητώντας μαζί του στο fb για τον Μητσάρα Edited Νοέμβριος 8 , 2014 by GEORGE MICHEAL
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα