BAS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2016 O στόχος για φέτος έχει ήδη επιτευχθεί . Τώρα παλεύουμε για την υπέρβαση . Επίσης ο στόχος της απώλειας 25 δισ από τον γανυμήδη έχει επίσης επιτευχθεί . Τώρα πέσαμε στην 15η θέση , οπότε συνεχίζεται η σιγουριά των προκριματικών μέχρι την αλλαγή του τσου λου που θα μείνουν μόνιμα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2016 τώρα εξηγούνται όλα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HQ7 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Ο ευρωπαίος ακάθεκτος στην Ευρώπη με 2 στα 2 !!!!!!!! αφήνοντας πολλές ελπίδες για την μελλοντική του πορεία........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Ο ευρωσφαλιαρας της αλί μπαμπά βγήκε παγανιά να χαρεί λιγάκι γιατί ο χοντρός φέτος θα του κόψει την μπάλα... ζούζα το αλογάκι παλατάκοοοοο Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 ...όπου ζευγάρωσε με ΑΠΟΕΛ 2/2 και βγήκε να πει για Θέλτα που κοιμήθηκε ο θεός. Τώρα έχει πάει για κορνδεδες ποιος είναι ο επόμενος προπονητής του γαύρου είπαμε; Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 2/2 και ο βάζελος... ευτυχώς που υπάρχει η ΠΑΟΚΑΡΑ και ξελασπώνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 ειπαμε...ΑΕΛ ειπαμε ΑΠΟΕΛ έ οχι και ...ΚΤΕΛ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Εγώ πάλι είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα . Γιατί έχω συναίσθηση που μας κατάντησαν τα υπαλληλάκια της 13 , οπότε καλά πάμε . Βέβαια το κοράκι πρέπει να πνιγεί από το λαζάνι για να εξιλεωθεί ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2016 Αθλητικά επίκαιρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2016 (edited) Αν και κέρδισε την ομάδα μου , το χάρηκα Μπράβο στην Κύμη http://eviabasket.gr/?p=14539#more-14539 Αύριο μόνο να μην κερδίσουν και στο ποδόσφαιρο (η Κύμη) γιατί παίζουν στην πόλη μου με τον ΑΟ Καρύστου για το τοπικό Είμαι και σε διαδικασία επιστροφής και πάλι στα γήπεδα με την τελευταία μου ομάδα τον ΑΟ Μαρμαρίου , προς το παρόν για προπονήσεις (πήγα καλά όπως μου λένε τα παιδιά ) και θα δω σε ένα μήνα πως θα είμαι ώστε να αποφασίσω αν θα βοηθήσω πάλι και αγωνιστικά . Που ξέρεις Βασίλη μπορεί να βρεθώ και πάλι αντίπαλος με τον ΑΟ Κύμης έστω και σαν αλλαγή από τον πάγκο (μόνο μην δουν την ημερομηνία γέννησή μου στο δελτίο γιατί με έχουν για κάτω από 40 και για αυτό μου ζήτησαν να επιστρέψω ) Αύριο παίζουν στην Σκύρο το Μαρμάρι επομένως θα δω το παιχνίδι με την προτελευταία ομάδα μου τον ΑΟ Καρύστου με τον ΑΟ Κύμης Edited Οκτώβριος 1 , 2016 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα