Romanos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 δεν εχει ξαναγινει :-) http://www.zougla.gr/sports/podosfero/paok/article/papas-paoktzis-ta-spai-sti-zampia-iper-tou-paok Χα χα χα..!!! Αν και γαύρος έκλαψα στο γέλιο!!!
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2017 θα φυγει ο Νειμαρ??? αρχιζοντας απο το "ναι" ...δεν φευγει αρχιζοντας απο το "οχι".... φευγει... αλανθαστη η μαργαριτα :-)
antloukidis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2017 (edited) Χαχαχαχαχαχα!!! Ευτυχώς αποχωρώ (σε τρείς μήνες) από το ωραίο αυτό επάγγελμα, που ήταν το όνειρο της ζωής μου!!! συγνώμη για το offtopic, αλλά μου βγήκε το baneraki από κάτω...( αν ελεγε και ποσα mAh ειναι ) Edited Ιούλιος 24 , 2017 by antloukidis
zio7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2017 αποχωρείς για άλλους δρόμους εντός χώρας? Καλή επιτυχία συνάδελφε
antloukidis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2017 ...εντός χώρας για σύνταξη (ελπίζω και εκτός χώρας για βόλτες... :-))
zio7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2017 άντε καλοφάγωτη η σύνταξη σε βόλτες εκτός και εντός χώρας
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2017 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2017 (edited) Από τον Δύστο ο γιος του αντιπάλου μου , εδώ στα τοπικά και προπονητή του αδερφού μου στην ομάδα του Βέλους ένα χωριό στο δρόμο για Χαλκίδα και Κύμη , έκλεισε στον Άγιαξ Του εύχομαι τα καλύτερα γιατί τιμά και το Ευβοικό ποδόσφαιρο . http://www.eviazoom.gr/2017/08/ston-agiax-o-xalkideos-gkolkiper-kostas-lamprou.html Edited Αύγουστος 1 , 2017 by GEORGE MICHEAL
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2017 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2017 Ευτυχώς έφυγε μικρός Από το 2004 (12 ή 13 χρόνων) που έφυγε από εδώ και πήγε στον AJAX κατέληξε πάλι στον AJAX στα 25 του αφού έκανε το αγροτικό του σε Amstelveen, Feyenoord και Willem .. Και εις ανώτερα....
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2017 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2017 Περήφανος για την ομάδα μου και τις αξίες που πρεσβεύει αιώνες τώρα
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα