GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2017 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2017 Εγώ τον πατέρα του τον είχα αντίπαλο με Νεοχώρι και Βέλος Έχει παίξει και Χαλκίδα , Ταμηνυακό ενώ ο αδερφός μου τον είχε προπονητή στο Βέλος όπου είχε γνωρίσει και τον μικρό τότε Κώστα Άρα κάπου στο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου η καταγωγή του Εγώ πάντως ξέρω ότι είναι από Δύστο
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2017 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2017 αλλος δεν εφτανε τις γιορτες αλλος δεν προλαβαινε την παρελαση... αλλα, να φυγει ο προπονητης, πριν αρχισει το πρωταθλημα, επειδη εχασε με τη Λαμια, παιζοντας με τα τριτοτεταρτα.. ειναι νεο ρεκορ.. ειπαμε...ΠΑΟΚ αφου... :-)
imhotep Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2017 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2017 (edited) χμ δεν είμαι σίγουρος ότι είναι ρεκόρ 57 μέρες είχε και κοουτσάρισε και δύο επίσημα ο Beretta (2010) ήταν κάπου στις 40 (στα σαράντα που λένε) χωρίς επίσημο (αλλά αυτός εξ ονόματος ήταν πυροβολημένος) υγ. τα βρήκα 15/6 http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/861/narousiase-ton-bereta-o-naok 22/7 http://www.betboss.eu/index.php?module=News&func=display&sid=15009 Edited Αύγουστος 11 , 2017 by imhotep
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2017 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2017 Αναμένω την μέρα που θα υπογράψει προπονητής και την ώρα που θα βγαζουν φωτογραφίες θα απολυθεί Είναι τόσο μεγάλη η βλακεία που είμαι σίγουρος ότι θα γίνει και αυτό , είναι απλώς θέμα χρόνου .
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2017 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2017 ιμχο σωστος 2010-11: Μάριο Μπερέτα, Παύλος Δερμιτζάκης, Μάκης Χάβος
imhotep Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2017 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2017 (edited) λάθος ανάρτηση.. σόρρυ αλλού πήγαινε τεσπα επειδή οι οπαδοί είναι στην πλειοψηφία σαν τους ψηφοφόρους σε συνέχεια του προηγούμενου τα κλισέ δίνουν και παίρνουν http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/mixel-me-loytseskoy-tha-paroyme-prwtathlhma.4801501.html Edited Αύγουστος 12 , 2017 by imhotep
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2017 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2017 (edited) ναι, αλλα, οταν ηταν να παρουν τον Λουτσεσκου στον ΠΑΟΚ, οι "οργανωμενοι" δεν τον ηθελαν επειδη, οταν ηταν προπονητης στην Ξανθη -λεει- εκανε τα παντα για να κερδισει η Ξανθη -λεει- η απαντηση απο τον Μιχελ ηταν η εξης Γιατί δεν ήρθε ο Ραζβάν Λουτσέσκου από τον Μάιο: «Ήταν στο top 3 των επιλογών μας από την αρχή. Υπήρχαν καλές συστάσεις για τον κ. Στανόγεβιτς όμως θα πρέπει να καταλάβουμε πως όταν γίνεται κάτι λάθος πρέπει να το καταλαβαίνεις και να το διορθώνεις. :-) Edited Αύγουστος 12 , 2017 by dimitris GM
tetris Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2017 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2017 Μάλλον εδώ ταιριάζει η παροιμία "της κοντής ...., της φταίνε οι τρίχες" με τέτοια μυαλά, μέχρι και το Μουρίνιο θα είχαν διώξει
tetris Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2017 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2017 Ίκαρε κουράγιο Υπάρχει και η ρεβάνς
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2017 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2017 Η ομάδα στάθηκε πολύ καλά και αδικείται από το αποτέλεσμα.. Ένα δεκάλεπτο black out και ήρθε η ζημιά.. Όπως και να έχει ήταν η πιο δυνατή ομάδα αντίπαλος και όχι καφενεία της Ευρώπης Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα