ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2020 μου αρε τρελα οταν σας τα χώνω κ μου βαρατε ακυρα , ρε σεις , δεν μπηκα στο michanicos .gr πριν 10 χρονια για να φτιαξω image για να μαζεψω κοσμο για ενα νεο foroum , καποιο blog , ή ακόμα καριερα , .... Για το χειρουργικο πεναλτυ του αηττητου στο ΄99 μουγκα στην στρουγκα . Σας στα εχει πει ο μελαζανι πριν κατι χρονια κ ομως, ιδιοι κ απαραλαχτοι μεινατε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2020 Και για τον ΠΑΟΚ τα είπαμε όταν έγιναν , αλλά αυτοί δεν έχουν το εγκληματικό παρελθόν του γαύρου... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2020 (edited) Άιντε το μπενάλτυ δεν ήταν, το επιθετικό που το είδε; Edited Ιανουάριος 6 , 2020 by Faethon11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2020 Δεν ήξερα που να το ποσταρω, αθλητικά η αστεία..... ξερω , ξερω , το ίδιο κάνει θα μου πείτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2020 Με άρεσε πολύ το παραπάνω ... πετυχημένο!!! Αλλά μόλις είδα το παρακάτω.... υ.γ. κάπου αρχίζω και τον λυπάμαι τον κυρ Σάββα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2020 Αν κ μπορώ να το χοντρύνω, δεν θα το κανω , θα δουμε αυτο που μου έστειλε φίλος απο την ιχθυόσκαλα Ν Μηχανιώνας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2020 (edited) Εγώ θεωρώ πως και αυτό είναι πετυχημένο... (εντάξει θα μπορούσε να είναι και πιο εύπεπτο...) Πάντως το βίντεο από την ψαραγορά δείχνει πως πρέπει να είναι η καζούρα ..... αυτό έχουμε χάσει με την τοξικότητα.... Edited Ιανουάριος 9 , 2020 by Faethon11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2020 1 λεπτό πριν, Faethon11 said: αυτό στο εχω ηδη δωσει ... ενα κλικ παραπανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2020 Απο εκεί το πήρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2020 ανακληθηκε η αδεια της Ξάνθης https://www.in.gr/2020/01/21/sports/football/ksanthi-anaklithike-adeia-symmetoxis-tis-sto-protathlima/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα