ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2013 Α, εγώ μια χαρά φανατίζομαι...από μικρός..με ομάδες. Από πολιτικά δεν έχω ιδέα. Γουστάρω μπαλίτσα, κύπελλα, κραξίματα, χουνέρια κτλ.... :mrgreen: Τα ποσά μια χαρά είναι. Το ταλέντο πρέπει να πληρώνεται, ασε που κάθε ταλέντο (ή πολλά βλ.ομάδα), δίνει δουλειά σε πολύ πολύ κόσμο....Σκέψου το Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2013 ικαρε13 αν κ γαυρος +10000000000 για παρτι σου , τα ειπες ολα με 5 λέξεις :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2013 (οε οε οε)x2 στο φάληρο ερχόμαστε να σας...γλεντήσουμε. Φιλικά πάντα παιδιά, έχω ξεφύγει και βραχνιασει σήμερα..καταλαβαίνετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 2 - 0 !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 Δίκαια 2-0 ο Παναθηναϊκός.. Με Γκιστ και Λασμε δεν έχουμε τύχη οι γαύροι.. Απλά αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ότι ο Ολυμπιακός χρειαζόταν ψηλό και όχι τον Πέρκινς.. Ας τα λουστούμε τώρα.. Ο ΠΑΟ είναι μακράν καλύτερος σε όλους τους τομείς και οποίες καραμέλες για διαιτησίες ακούγονται απο τους φίλους μου τους γαύρους είναι για γέλια. Με 50 πόντους επίθεση δεν κερδίζεις ούτε σε πρωταθλημα μίνι και παιδικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 (edited) τώρα αυτό Ικαρε θα το πανηγυρίσεις αν καταλαβαίνω καλά ? Ρε παναθηναικοί και ολυμπιακοί έχετε καταστρέψει τον αθλητισμό με τους αληταράδες που έχετε στους κόλπους σας Ντροπή του Ελληνικού αθλητισμού είναι αυτές οι ομάδες και θα πρέπει να σβήσουν από τον αθλητικό χάρτη μήπως και δούμε κάποτε αθλητικό πνεύμα στην κοιτίδα του αθλητισμού και δώσουμε και το παράδειγμα και στους εκτός Ελλάδος τι σημαίνει αθλητισμός Είμαι σκληρός στις εκφράσεις μου γιατί αυτό που γίνεται σήμερα και δεν έχει σχέση με το παρελθόν που γνώρισα , και μόνο με τέτοιους χαρακτηρισμούς μπορεί να αποδοθεί http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=369424 Edited Ιούνιος 12 , 2013 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Γιώργο οι γαύροι διέκοψαν το παιχνίδι γιά να μην γίνει απονομή στο ΣΕΦ στον ΠΑΟ . Είναι θέμα πολιτείας τι θα κάνει , αν και αυτούς δεν τους νοιάζει αν θα τιμωρηθεί η ομάδα . Το θέμα είναι να διαλυθούν ΟΛΟΙ οι σύνδεσμοι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 (edited) φοβάμαι ότι πλέον και να διαλυθούν οι σύνδεσμοι δεν θα γίνει τίποτα Η μόλυνση έχει προχωρήσει Αρκεί να δεις στο facebook τους διαλόγους όλων των οπαδών των δυο ομάδων Αληταρία του κερατά , που δυστυχώς τους ακολουθούν και τους μιμούνται πολλοί (έτσι τα βλέπω από τα like καλών παιδιών που γνωρίζω προσωπικά και που μπορεί να γίνουν εύκολα και τα ίδια κακά παιδιά με τέτοιους καθοδηγητές) Επομένως θα πρέπει να σβήσουν από τον χάρτη του υγιή Αθλητισμού οι δυο ομάδες και μαζί η εμπορευματοποίηση του αθλητισμού που εκφράζουν πρώτοι από όλους αυτοί Edited Ιούνιος 13 , 2013 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Να τους κλείσουν με πράξη νομοθετικού περιεχομένου...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 βασικα ας το δουμε και στοιχηματικα... οι οροι του στοιχηματος αναφερου οτι σε περιπτωση που ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ο αγωνας τα χρηματα θα επιστραφουν !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα